Akiknél a kamrában van a hűtő a konyha helyett, az mennyire jó megoldás?
szüleimnél ott van nem jelent gondot.
főleg, hogy anyukám elve, hogy ha valamit készítünk, akkor rakjuk egymás mellé a hozzávalókat, akkor nem marad ki semmi.
pl sütünk
margarin, tojás, tejföl, liszt cukor
ezek egy része a hűtőben van a másik része a kamrában, megyek a recepttel, és kihozom ami kell...
Nem zavaró, hogy messzebb van 5 m-rel...minden egy helyen van
A fűszerek pedig a tűzhely melletti szekrényben...
A 3 as válasza igaz, de függ a kamra(nálunk spejz, szép magyarosan írva:))
méretétől, és hogy nyitható-e az ablak, nálunk nincs melegebb...
a fagyasztóláda viszont a garázsban van az éppen 12m a konyhától...
Mindenképpen kényelmetlen, mert ha valaki megszámolja, hányszor nyitja ki egy nap a hűtőt, akkor tudja számba venni? egy nap ennyiszer kell a kamráig elmenni, és kérdés, hogy hol a kamra?
Ha nincs másutt helyed, akkor az a kérdés:
- mekkora a kamra, szellőztethető-e, milyen tájolású (vagyis É-ÉK, hűvös-e egész évben),
- mekkora a hűtőd?
- és egyáltalán kamraként használod-e? vagyis befőtteket, lekvárokat, savanyúságokat, házi eltevésű ételeket vagy friss zöldségeket tartasz-e benne? Azokban van-e tartósítószer?
Kis kamrát nagy hűtő melegleadása bizonyosan felmelegít, és könnyebben bepenészednek a lekvárok.
Nagy kamrában a hűtő már nem zavar.A bolti konzerveknek, tartós élelmiszereknek sem árt.
Ha nincs másutt hely, akkor ez kényszer, és alkalmazkodni kell. Ha kicsi a kamra, figyelj oda a benne tárolt anyagokra, semmi nem fog ugyanúgy elállni, mint eddig. (Sógornőm így járt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!