Budapesten hol lehet, jó minőségű és elfogadható árú ágymatracot venni?
Nem rugósat szeretnék, hanem kicsit komolyabbat.
Google-t ismerem...szóval inkább konkrét boltra lennék kiváncsi, ahonnan már valaki vásárolt és jó tapasztalata van velük.
Köszi a válaszokat
IKEA! Olcsótól a drágáig, soványnak, kövérnek, hideget, meleget, csomót kínálnak és még próbát is fekhetsz mindegyiken! Ja, és a garanciájuk sem kamu, 2 év után szó nélkül visszavettek egy matracot a sógoromtól, mert eldeformálódott (besüppedt a vállánál) a fekvőfelülete, pedig valószínűleg csak ő nem a testalkatának megfelelő matracot vette.
Ha kimész a budaörsibe, egyúttal megnézheted vele szemben a Kikát is, hár az valamivel drágább, de hátha most a Karácsony miatt van valami akció...
Ugyanez a problémám és kérdésem volt pár hete. Végig jártuk az interneten szinte minden fellelhető oldalt, személyesen az IKEAT, JYSKet, KIKAt, ASKOt mire ráakadtunk az IGAZIRA.
Mindenképpen latex-kókusz kombinációt kerestünk, mivel az a legjobb (a rugós nyikorogni fog, a szivacs rossz, a sűrített szivacsba beleizzadsz) mert normálisan tartja a testet és nem lehet kifeküdni.
A JYSKben (ÚjBuda Center) a legjobbak a vásárlási feltételek, mert két hetes pénz visszafizetési garanciájuk és több éves matrac garanciájuk van pl. ha a latexet mégis kifeküdnénk.
Szóval én a JYSKET javaslom ott vettünk 140x200 cm-es matracot 70.000-ért (90.000-ről volt leárazva). Ma hozzák a matracot házhoz :) Már alig várom.
mi a "matracos.hu"-nál vettünk vákuumcsomagolt hideghab matracot. Egyszerűen fantasztikus! Nem volt olcsó, de nagyon nagy áldás.
én a latexet nem javaslom. Egy asztalos mesélte, hogy ők az ilyen matracok megjelenése óta használták, és kb.10 éve után elbomlott az anyag. úgyhogy mostmár visszaálltak a szivacsra.
Mindennek van nyilván előnye és hátránya is. Ha a latex lebomlik, aminek nem kéne akkor visszaviszed a boltba és kicserélik.
De azért ne feledd el,hogy az a latex matrac, amit 10 éve árultak nem ugyanaz, mint amit most árulnak. Ugyanez igaz a szivacsra és rugósra is.
Én azt tudom,hogy a szüleimnek rugós ágyuk van kb. két éve és állandóan nyikorog, nekünk szivacs volt utáltuk. Kifeküdtük pár hónap alatt, kényelmetlen volt.
Sűrített szivacs párnám van, nem szeretem beleizzadok feltételezem ugyanez igaz a matracra is illetve egyik ismerősöméknek ilyen volt. Minden reggel izzadtan ébredtek fel.
a latex matracra pont annyi garanciát adnak, ami után bomlik le. Hiába viszed vissza.
a hideghab matrac nem tömör, ezért is lehet vákuumcsomagolásban árulni,a angy része levegő, nem izzad bele az ember nyáron sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!