Függönyt mivel lehetne felkötni/felcsíptetni, nem oldalt hanem alul néhány helyen?
Figyelt kérdés
Oldalra való elkötőket találtam, de én olyasmire gondoltam amivel kb. 4-5 helyen felcsíptetném alulról a fényáteresztő függönyt, mert nagyon szép az ablakpárkány és mindig tele van dekorokkal, főleg most így karácsonykor, viszont a függöny így eltakarja. sötétítő nincs, csak redőny. Szerintetek hogy lehetne megcsinálni?2013. dec. 29. 00:10
1/5 anonim válasza:
Felhajtod az alját és odacsípteted ruhacsipesszel.
2/5 anonim válasza:
Direkt erre a célra lehet kapni ilyen csipeszes függönydíszeket. Pillangó, virág, hópehely, csillag stb. van rajtuk. Nekünk is van egy csomó, egy eurós boltokban, méteráru boltban szoktak lenni, vagy néha bútorboltokban is, meg elég sok helyen láttam már. Csak arra kell figyelni, hogy különböző erősségű csipeszek vannak és hogy megtartsa a függönyt.
3/5 anonim válasza:
Én is egy erősebb függönydíszt javasolnék, mi a Jyskben vettünk ilyen lepkéket. De amúgy ezek ilyen hajcsatszerű csipeszek, szóval az is ó, ha fogsz egy erősebb hajcsatot, ráragasztasz valamit, hogy azért ne az üres csat látszon és kész is.
4/5 anonim válasza:
Ha állandóra akarod, akkor a legjobb módszer: Egy erős cérnát belefűzöl a megfelelő helyekre, összehútod és azzal beráncolod a függönyt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, akkor körülnézek csipesz-ügyben :-) A varrás nem az erősségem sajnos, úgyhogy nem nyúlnék a függönyhöz :-D
2013. dec. 29. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!