Szerintetek a fürdöben jól érezné magát a szerencsebambusz?
Figyelt kérdés
ma vettem egyet :) de most az ablakhoz raktam, de mivel hamarosan -1 hó kb- másik albérletbe kell mennünk és oda gondoltam a fürdöszobába... csak az a baj, hogy nem emlékszem, hogy van e ablaka :D szerintetek megél ott???? :D és nem tudom azt sem , hogy esetleg ha költöztetem akkor takarjam le valamivel vagy nem kell... amúgy nem mennénk messzire csak 2 utcával lejjebb :D2013. dec. 7. 11:12
1/1 anonim válasza:
Fény kell neki, ez biztos. Lámpa nem elég semelyik növénynek se. És víz is kell alá. Mivel tkp vízben él. Ilyen hidegben minden növényt érdemes letakarni, ha szállítjuk. Amugy meg megnézed van-e ablak, ha van, jó lesz neki ott, ha nincs, áttesezd a szobába. :) Szép növény, megnyugtató a látványa és gyorsan is nő. Én holnap fogok venni egyet. :) És könnyen szaporítható, úh ha van neked egy, akkor hamar lehet belőle több, minden helyiségbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!