Kaptam egy szerencsebambuszt. Olvastam, hogy földbe ne ültessem, mert akkor elveszti a bambusz jellegét! Ha földbe ne, akkor hogyan gondozzam?! Maradjon simán váza-víz kombó?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 21:04
1/9 anonim válasza:
Nekem vázában van évek óta.Tűző napra ne tedd,más igénye nincs.
2/9 A kérdező kommentje:
Sima, normál virágváza?! De a gyökerét nem zavarja a váza?! Úgy értem ő tök jól eléldegél benne?! Azt is olvastam, hogy nem igazán szeret a klóros csapi vizet....
2012. szept. 12. 07:18
3/9 anonim válasza:
Persze ted simán vázába, elvan ott a gyökere. Nem kell telitenni, a gyökerét kényelmesen ellepje.
Vehetsz ioncserélt vizet, nem drága 5liter kb 300Ft.
De szereti a viztartó gömböket is, s még jól is néz ki.
4/9 anonim válasza:
Én anno kis műanyag üvegcse szerűben kaptam, abban elélt sokáig. Cseréltem benne a vizet, és simán beleállítottam a vázába
5/9 A kérdező kommentje:
A műanyag bigyóba kaptam én is, akkor maradhat is abban, meg vázában, azt ő fogja bírni?! Vizet cserélni.... Teljesen jó! Hát, remélem nem ölöm meg, mert szokásom a virágokat....
2012. szept. 13. 10:51
6/9 anonim válasza:
a műanyag bigyó kicsi neki, mert nőni fog a gyökere
2-es voltam
7/9 A kérdező kommentje:
Aha, akkor ha kinövi a műanyag bigyót, akkor mehet simán vázába?!
2012. szept. 14. 19:34
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor hát le a műanyag bigyóval, éljen a váza! oksa!
2012. szept. 16. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!