Tegyek fel tapétát egy 4 éves kislány szobájába és ha igen milyet?
A kislány 4 éves egy éve élénk rózsaszínre festettük a szobáját (pontosabban ez a szín : [link]
A kislány imádja a Minnie Egeret és gondoltam feldobok neki egy ilyen tapétát. A szín egyébként valóságban sötétebb mint a képen, tapétából viszont csak világosabbat találok, pedig mindenhol megnéztem már. Nekem kicsit lelomboz9o és izléstelen kombináció. Sötétebb falra világosabb tapétát tenni. A helyzetet még bonyolítja az is, hogy a szoba egyik falán beleér a régi beépített kandalló és ugye a kémény. Na, most arra gondoltam, hogy vagy a kémény részét tapétázom, vagy a kémény 2 oldalán lévő falat, márha jó ötlet ez az egész tapétázás dolog. Egyébként én akár egy egyszerű Minnie Mouse-s matricás bordűrbe is benne lennék a tapéta helyett, vagy néhány mesés giga falmatrica is számításba jöhet. Szerintetek??
(ő lenne a tapéta: [link]
ő pedig a bordűr: [link]
Légyszi segítsetek. Köszi a válaszokat előre is. :)
Szia!
Én fekete-fehér tapétában gondolkoznék, hogy ne legyen nagyon cukormáz-íze a szobának - vagy egy fehér Minnie-sziluett falmatricára. Vagy egy feketére, tábla festékkel megfestve, amire krétával rajzolni tud a kislányotok.
Azt is csinálhatod, hogy csak az ágy mögötti falat tapétázod (a fejtámla mögöttit); vagy az ágy szélességével azonos szélességben tapétázol csak a falra - vagy azt fested hófehérre, amire aztán mehetnek a színes falmatricák.
Üdv,
Szűcs Heléna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!