Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tegyek fel tapétát egy 4 éves...

Tegyek fel tapétát egy 4 éves kislány szobájába és ha igen milyet?

Figyelt kérdés

A kislány 4 éves egy éve élénk rózsaszínre festettük a szobáját (pontosabban ez a szín : [link]

A kislány imádja a Minnie Egeret és gondoltam feldobok neki egy ilyen tapétát. A szín egyébként valóságban sötétebb mint a képen, tapétából viszont csak világosabbat találok, pedig mindenhol megnéztem már. Nekem kicsit lelomboz9o és izléstelen kombináció. Sötétebb falra világosabb tapétát tenni. A helyzetet még bonyolítja az is, hogy a szoba egyik falán beleér a régi beépített kandalló és ugye a kémény. Na, most arra gondoltam, hogy vagy a kémény részét tapétázom, vagy a kémény 2 oldalán lévő falat, márha jó ötlet ez az egész tapétázás dolog. Egyébként én akár egy egyszerű Minnie Mouse-s matricás bordűrbe is benne lennék a tapéta helyett, vagy néhány mesés giga falmatrica is számításba jöhet. Szerintetek??

(ő lenne a tapéta: [link]

ő pedig a bordűr: [link]

Légyszi segítsetek. Köszi a válaszokat előre is. :)

2013. dec. 5. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már nagyon sok. Én inkább 1 db Minnie figurát választanék valami levegősebb helyre, ha kapható, falmaticában, ha nem, házilag felpingálva egy átrajzolt kinyomtatott kép alapján sem olyan bonyolult.
2013. dec. 5. 08:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem is olyan érzésem van hogy sok. Csakhát annyira jót akartam, de ez nem mutatna jót. Mondjuk párom szerint amúgy is gáz, mert szerinte olyan a mintája mint egy csomagolópapírnak. :) Régről még maradt is egy giga minnies falmatrica, amit sosem használtunk fel, csak porosodik a szekrény tetején, akkor eljön az ő ideje, feldobjuk azt. :) max beszerzek még néhány maxi posztert, az legalább áthelyezhető ha nem mutat jól. :) Köszi a vèleményed.
2013. dec. 5. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a tapéta, de ehhez nem való élénk falszín. De a falmatrica is jó ötlet, nekünk is van az egyszínű tapétán (más mintával) és nagyon helyes, feldobja.
2013. dec. 6. 13:53
 4/4 Heléna - Luna Studio válasza:

Szia!

Én fekete-fehér tapétában gondolkoznék, hogy ne legyen nagyon cukormáz-íze a szobának - vagy egy fehér Minnie-sziluett falmatricára. Vagy egy feketére, tábla festékkel megfestve, amire krétával rajzolni tud a kislányotok.

Azt is csinálhatod, hogy csak az ágy mögötti falat tapétázod (a fejtámla mögöttit); vagy az ágy szélességével azonos szélességben tapétázol csak a falra - vagy azt fested hófehérre, amire aztán mehetnek a színes falmatricák.

Üdv,

Szűcs Heléna

2013. dec. 9. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!