A linkelt tapéta jó lenne 3 éves kislány és 5 éves kisfiú közös szobájába? A következő 5-6 évben biztos, h egy szobában lesznek.
2012. júl. 30. 23:39
1/8 anonim válasza:
aha sztem tök jól néz ki,és uniszex.sztem jó választás
2/8 anonim válasza:
én csak a szoba egyik részébe tenném
nekem túl mintás és színes
nálunk is vegyesen vannak a gyerekek egy szobában
mind a kettő saját maga választotta ki h az ágya körül milyen legyen a fal színe és a dekoráció
a többi halvány mogyoró színű
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár fehér így hamar koszolódik.
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!:) kár,hogy nincsenek elvétve pici lábnyomok,de így is jó. Fehér,színes,mindegy. Előbb-utóbb koszos lesz. Szerintem szuper ötlet,vágjatok bele!:)
5/8 anonim válasza:
Nagyon aranyos...de én csak dekorációként használnám pl.az ágyak körül vagy egy üres falon ahova nem kerül nagy darab bútor!vagy pedig több szín is van benne én ebből választanék kettőt egyik sarokba a fiúnak egyikbe pedig lánynak!
6/8 anonim válasza:
woooow, ez marha jó! :) először attól féltem, h valami idióta macimintás hányás lesz, de ez még tiniszobába is menő :)
amúgy tényleg jobb öltet lenne, ha nem az egész szoba lenne ilyen mintás, mert az sok(k), elég csak 2 szemben lévő fal, vagy csak az egyik, az ablakkal szemben lévő. sokkal elegánsabb, divatosabb.
7/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik, jó ötlet! Viszont szerintem is csak 1 vagy 2 falra kellene ilyen, a többi pedig lehetne egyszínű.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekünk is tetszik, mert nem szokványos gyerektapéta.
Köszi a tippeket!
A "játék" fal lesz ilyen, a többi egyszínű lesz (zöld) és fehérrel a saját kéz és lábnyomuk - 1-1 nyomat, az ágyuk körül.
2012. júl. 31. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!