Szerintetek hogyan lehetne berendezni egy kis szobát úgy, hogy modern behatása legyen?
16/F vagyok,és tavasszal várható egy szobafelújítás.No nem kell nagy dolgokra gondolni,egy nagyon kicsi,egyszerű szobáról van szó-tényleg csak tanulni,aludni,tévézni (csajozni. :D).
Nem vagyunk milliomosok.Jelenleg alap,bolti színnel van kifestve.De kicsit barátságosabbá,modernebbé szeretném tenni.
Például ehhez ,,igazítva" képzeltem el: [link]
Tapétázzuk/fessük a szobát,melyiket ajánljátok jobban?
Illetve még a színek között is filózok..
Ötletem mint a tenger,igazából nincs megkötés,ezt is csak a rend kedvéért írtam le.
Ha valakinek van ötlete,ideje válaszolni,nagyon megköszönöm,nem vagyok szakértő. :)
Erre így nem lehet érdemben válaszolni. "Modern behatása" attól lesz, ha modern vonalvezetésű bútorokat, modern mintás textileket, divatos kiegészítőket használsz. Anyagokban a fém, üveg, kő, bőr és a mesterséges anyagok hatnak talán modernnek, színekben pedig a visszafogott és a nagyon élénk párosítása.
Kérdés, milyenek azok a bútoraid, amik maradnak és milyen a padló meg falak színe - mert a boltban elég sokféle színt lehet kapni :)
Habár én nem vagyok túl profi, de mondhatni jártas a témában, én azt mondanám hogy a színek között nem csak a kül. falak kül. színeivel lehet variálni, hanem egy falterületen is lehet összeszedni ,,modern'' színeket.... Pl. ha egy falra egy szín sötétebb/világosabb árnyalatát, és arra függőlegesen kb. 30 cm széles csíkokat ugyanennek a színnek a sötétebb/világosabb árnyalatát használva is lehet festeni.
ez mostanában igen stílusos, modern dolognak számít, sokan alkalmazzák... Arra is jó, hogy kiemeli azt a teret, így pl. a csíkokra rakhatsz képeket, vagy egys-mást.. A bútorok és a padló színétől is függ a falszín, majd a falszíntől az egyéb kiegészítők stíluda is függhet... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!