Hogyan tudnám berendezni a szobámat úgy hogy modern legyen és ne túl drágák legyenek a dolgok?
17/f vagyok
Most költöztünk és a régi bútoraim már picit elavultak.
Jó lenne a falakat is átfesteni valamilyen más színűre mert most ilyenek: [link]
(ennél picit halványabb sárga)A bútoraim kb ilyen színűek: [link]
Közepes méretű szoba.
Szeretem a modern dizájnt és az élénkebb színeket.
Hol találok ilyen lakberendezési oldalakat ahol adnak ötleteket,tippeket?
Ha nem akarsz drágát, nyomás az ikeában az a kis rész a pénztár előtt ahol picit hibás dolgokat vagy a kiállítási darabokat veheted meg féláron vagy olcsóbban :D Egyik rokonunk heteket ült így az ikeának ezen részén és várt, és úgy rendezte be a lakását ami szuper lett :D
Olyna ksi asztala van, aminek az lja kicsit lekopott, de kit érdekel az alja? :D
Szal ha megteheted akkor nyomás xD én is ezt csináltam tvaaly nyáron :D kinek vanpénze berendezni egy szobát egyeneen az ikeából? :D
IKEA!!! én is ezt ajánlom. és nem csak a szépséghibás osztályon vannak kedvező áron a cuccok, mindenből van olcsóbb és prémium kategória is.
nézd meg a honlapjukat, és válogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!