Mivel tudnám feldobni a szobám?
fiú vagy lány vagy?
amúgy szerintem már egy jól kiválasztott, egyedi falszín is feldob egy szobát! + amire esküszöm; babzsákfotelek :D
Nekem van babzsákom kettő(kék)a szobám kék a falaim kékek plusz az egyik bordo,aztán nekem is van szines szőnyegem rózsaszin(Én amugy fiu vagyok)
Aztán ami feldobja egy akvárium halakkal megvilágitással
egy jo lámpával
virágokkal
egy jó függönnyel nekem zsiráfos van pedig már 19 éves vagyok
Aztán egy jo ágynemű garnitúrával valami mintás:D
Kb ennyi.Tán e gyjo éjjelilámpa meg tükör meg diszcsik vagy disztapéta
NOMEG:
Ha valóban felakarod dobni akkor kézigránát:D:D:D
egyetértek az előző válaszadókkal , szerintem nyomtass képeket , aztán királyos lesz ;) de ajánlok valami nagyon jót ,és kegyetlen olcsó
Hát ez nagyon tág kérdés. Első körben jól válaszd meg a színeket (fal, padló, szőnyeg, kárpit, ágynemű harmonizáljon). Utána lehet kicsit személyessé tenni. Pl. jó fotók elhelyezése, vagy pl. hálót felrakni a falra, arra is lehet aggatni emlékeztető cetliket, képeket. Vagy ha lány vagy, az ágy köré baldahint csinálni valami puha anyagból (pl.organza).
Aztán jó fényeket választani pl.sólámpa, vagy az ágyhoz egy narancssárga égőt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!