Hogyan tudnám így megcsinálni a párnát? Bővebben lent
Igen.
Flitter, hímzés, rátét, szalag, csipke..
miből készül?
igen 4 párnát szeretnék :) és azt úgy egymás mellé tudná rakni :)
az hogy miből késül még nemtudom :) de remek ötleteket adtál:)
Második vagyok.Ha szivaccsal akarod tölteni,akkor előbb egy belső párnát készíts és azt töltsd meg.Arra húzd majd fel a rendes anyagból készült párnát.Ha ki kell mosni,akkor csak a huzatot kell leszedni a párnáról,és így attól sem kell félni,ha valahol kiszakad a varrás,az egész szoba szivaccsal lesz tele.
Arra figyelj még,hogy nagyobbra szabd a párna anyagát,mint amekorrára készen akarod látni,mert a szivacs sokat felvesz az anyagból.A díszpárnákat én úgy szoktam készítani,hogy a hátsó oldalán hagyok nyílást,és gombbal zárom össze,mert így könnyebb levenni a huzatot mosáskor.Csipkét,zsinort tehetsz rá,de a flittert nem ajánlom,mert használatkor tapasztalatom szerint könnyen leszakad.
a méteráruboltban 300 forint /méter a vatelin, nagyon jó anyag, párnába használom.
De akkor a szépen méterbe göngyölt vattát cafatokra kell tépkedni és azzal jól megtömni a párnát.
Anyagnak polárt használok és azt is ajánlom. puha nem nehéz tisztítani, és nagyon dekoratív színekben kapható.
Egyre figyelj, hogy az anyagszál mindig egy felé nyúljon. Ezt úgy derited ki a legjobban, hogy megrángatod széltében és hosszában, és egyik irányba nyúlik, amásikba nem.
sok sikert.
javaslom használj kartonbol sablont és gombostűket ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!