Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Üvegfestés - Bordó indaszerű...

Üvegfestés - Bordó indaszerű mintát szeretnék üveg felületre rajzolni. Kreatívboltban azt mondták, bordó kontúrfesték nem létezik. Szerintetek mivel tudnám megcsinálni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Háááát...nem lesz egyszerű...

nekem az jutott eszembe, hogy szigetelőszalagot ragassz az üvegre egymás mellé, és közé fess üvegfestékkel, majd ha megszáradt húzd le a szalagot az üvegről, de ez elég macerás.

Egyébként bármilyen kontúrfestékkel is meg lehet ezt csinálni, mert ha megszáradt az üvegfesték a kontúrok között, a kontúrt pengével le tudod kaparni. De nem tudom, hogy úgy szép lesz-e.

Esetleg bordó tempera, közvetlenül tubusból nyomva? Rászárad az is, csak vízzel ne találkozzon később. esetlen lefújhatod valami lakkal.

2010. ápr. 19. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs, de én magát a bordó üvegfestéket használom kontúrfestéknek. És működik, attól, hogy nem kontúrozó.
2010. ápr. 19. 14:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A sima üvegfestékes megoldás már nekem is eszembe jutott, csak azzal szerintem nem tudnék olyan vékony és biztos vonalakat húzni. :(
2010. ápr. 19. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon régi a kérdés, de ha a kérdezőnek nem is, más kutakodónak talán segíthetek: Arany vagy ezüst kontúrt vigyél fel, száradás után pedig fesd le a kontúrt bordó üvegfestékkel, kész a boró kontúr :)
2012. febr. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!