Mit szóltok ehhez a toalett szekrényhez? Hogy lehetne
kicsit feldobi, hogy ne legyen ilyen egyszerű, esetleg
unalmas ? VAlami plusz polc, esetleg a fiókok más
elrendezése?
Szívesen! Szerintem is nagyon kellemes a két asztali megoldás és nagyon otthonosan mutat. A gömb lámpa is nagyon jó! Ízléses.
Pár dologra ügyelj, lámpákból elég rendes választék van:
- a foglalat E27 -es típus legyen (ez a normál)
mert ha erősebbet vennél bele ebből kapsz jó választékot mint alap
- a foglalat bírjon inkább 100 W-ot, ha erősebb izzóra cserélsz, a kis gömblámpa valószínűleg kisebb W-os foglalatú lehet, kérdezd meg cserélhető lenne e benne a foglalat
- nézd meg milyen magasak az erősebb izzók ha cserélnéd és beleférjen a gömbbe (mert azok lehetnek egész kicsik is)
A gömb lámpa amúgy az egyik legbiztosabb és legszebb választás, csak szerintem kicsi lesz a búra és a foglalat watt-jai is. Nem akarok belekotyogni női dolgokba de ha kiegészíted világító tükörrel és erős a menyezeti alapfény elég lehet a gömb.
Kerestem egy ilyen oldalt, lehet már ismered használod :) inkább mondom mert nőknek nagyon beválik.
Az üveglapért nem vagyok odáig, de ez a gömblámpa dolog egyre jobban tetszik:)
2013. aug. 24. 20:52
64/70 A kérdező kommentje:
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy valami infóra van-e szükséged még? Hálás lennék, ha feltennéd a tervet ahogy kész van, mert engem sürget az idő, felforgatva áll a szobám, várom hogy készüjön a bútordarab hogy bepakolhassak. Persze Téged nem szeretnélek sürgetni, így is hálás vagyok amiért foglalkozol a dologgal.:)
2013. aug. 30. 08:54
65/70 TappancsMancs válasza:
Szia! Hamarosan megvan, ahogy tudom fel is teszem. Kész van már a formaterv és a műszaki modellezése is, még a 3d vizuális megjelenítés kell, csak ez jobb lesz mint az előző vázlat minőség. Ez is fontos, hogy ne kapj lottó megjelenítést, mert egy kiszínezett vonalrajzból elég keveset látsz. Kapsz egy foto realisztikus megjelenítést amiből érezheted is a bútort. Kapsz majd egy pdf-et is abban meg a méretrajzai lesznek benne és kivitelezési információk, ki tudod nyomtatni és odaadni a bútorasztalosnak. Egy dolog lenne még fontos, hogy hol csináltatod meg? A kivitelezése miatt, hogy szép is legyen mert még ott nagyon sok minden múlik rajta, majd a végén még ne szaladj el mert erről is érdemes váltani pár szót. Ha Budapesten vagy akkor megnézem neked az asztalost és a felhasznált anyagok cikkszámát felírom neked. Van ugyan is a bútorlapokból is sokféle minőség és van amelyik bár olcsó, csak tönkre is teszi a végeredményt, vagy van ami olcsó de szép anyag. De ez ráér a végén csak ne szaladj el ha feltettem. Egy ilyen egyéni tervezés se olyan tényleg, hogy odavet az ember valamit a papírra és kész, és megtetszett a rugalmasságod e téren és hogy várod az ötleteket :) Amúgy ilyen nincs a piacon fejlettebb országokban sem, teljesen egyedi tervet kapsz, úgy látszik rátapintottál egy ilyen területre. :) szóval már csak a 3d vizuális bemutató maradt. Hogy melyik városban vagy ez kéne még.
2013. aug. 31. 12:18
66/70 TappancsMancs válasza:
A felhasznált alapanyagok és a kivitelezés is teljesen át tudja alakítani a bútort. Nyilván a legdrágább minőségűek mutatnának a legszebben, de bútorlapból is lehet szép darabokat csinálni ezért kell majd a kivitelezésről pár szót a végén. :)
2013. aug. 31. 12:21
67/70 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy még csak közel sem vagyok Budapesthez, erdélyi vagyok. Így elég nehéz lesz megnézned a bútorost:P. Van a szobámban egy 4 részes bútorsorozat(kb.4 éve vásároltunk), és azt szeretném ha a sminkasztallal azt a hatást érném el, hogy az egész összetartozik, egy sorozatnak a része. Az anyagok minőségében nem tudom lehet-e válogatni, mert mindössze egy féle bútorlapot találtunk, ami színben tökéletesen egyezik a már meglévőkkel. Természetesen szívesen fogadok továbbra is minden tanácsot,és nem fogok lelépni, ahogy a rajzot megkapom:)
2013. szept. 1. 09:19
68/70 TappancsMancs válasza:
:) Erdélyi vagy? Megismerkedtem már párral és egytől egyig jó fejek! :) Sietek vissza most dolgom van, de majd megoldjuk a dolgot.
2013. szept. 1. 10:46
69/70 A kérdező kommentje:
Folytassunk priviben :)
2013. szept. 1. 18:55
70/70 TappancsMancs válasza:
A meglévő bútorok miatt ne aggódj, pont akkor egyhangú egy szoba ha minden bútor egyforma benne. Olyan ez hogy van amit lehet változatosan és persze mindent se lehet összevissza. Részben hasonló mint az öltözködés, ha valakin minden farmer mondjuk farmer cipő, kabát, nadrág, ing és sapka az nagyon egyhangú. Míg egy farmer nadrág feldobható szinte bármilyen színes vagy fehér, fekete pólóval. Ez is ilyesmi, jobb ha nem is teljesen egyformák a bútorok. Azért elküldhetsz pár képet akár priviben is a meglévő bútorokról és megnézzük. Másik benne hogy egy smink asztal az mindig kicsit más terület is, vannak a lakóterekben, szobákban funkcionális területek amik lehetnek kicsit más bútorok. Például egy nappaliban a szekrény lehet kicsit más mint a tv szekrény. Meg inkább jobb legyen az újabb és feldobja a többit is. Ha szeretnéd mutathatok pár példát ezekre.
A bútorlapokból gondolom ott is van választék, ha küldesz linkeket bútorlapos oldalakról megnézem őket és passzítjuk a mostaniakkal. Ha mutatsz képet kéne egy közeli és egy rálátásosabb is az egészre.
A nektek közeli helyekről kéne valami választék, hamarosan felteszem a rendereket, addig is előre rákereshetnél pár bútorlap és bútor szerelvény üzletre. Ilyesmikre gondolok és megnézzük mi a választék, bár gondolom hasonló mint Magyarországon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!