Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit szóltok ehhez a toalett...

Mit szóltok ehhez a toalett szekrényhez? Hogy lehetne kicsit feldobi, hogy ne legyen ilyen egyszerű, esetleg unalmas ? VAlami plusz polc, esetleg a fiókok más elrendezése?

Figyelt kérdés

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2013. aug. 13. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:

Egy bútorkészítő tervezte nekem, nem tudom mivel rajzolta. szeretnék leülni ,sminkelni arra gondoltam esetleg lehetne tenni egy puffot elé, emellett állva is használhatnám.

A fa panelt úgy gondoljátok, hogy külön a falra felcsavarozni mint egy képet, arra a polcokat, vagy egybe tükrös résszel? Esetleg még lehetne a tükör érdekesebb formájú, mit szóltok?

Köszönöm a válaszaitokat!

Amúgy nekem lesz, nem a lányomnak:)

17L

2013. aug. 14. 12:15
 12/70 A kérdező kommentje:
vagy inkább babzsákfotelt a puff helyett
2013. aug. 14. 12:16
 13/70 TappancsMancs ***** válasza:

:) jólvan okés

Amúgy máskor előre gondold át mikre kell egy bútor, csak mert ez egész életedben hasznodra lesz. ;)

Van pár dolog amit bele lehet akkor dolgozni és kéne amijeid eddig vannak hogy azok használhatóan elférjenek benne és rajta. Ez jó kezdésnek hogy egész alakos tükör is van, de a babzsák erre nem fog beválni mert az alacsony sminkeléshez és nem is tudsz egyenesen ülni rajta.

Ez kéne

Mekkora a legmagasabb spray, lakk vagy bármi amit használsz/hatsz:

Eddig mennyire férnek el benne a dolgaid:

Mid van amit rátennél, dobozok, sminktükör, neszeszer, lámpa, dísztárgyak stb:

Itt tartanád e az ékszereidet:

2013. aug. 14. 13:01
 14/70 TappancsMancs ***** válasza:
Úgy értem az lesz egész életedben hasznodra ha bútorválasztás előtt a használatát is átgondolod.
2013. aug. 14. 13:03
 15/70 A kérdező kommentje:

Van egy sorozat bútorom, és ugyanolyan anyagból készül ez a valami, nincs még kész, egyelőre csak tervek vannak róla, még lehet változtatgatni, csiszolni rajta. Fésülködő asztalt képzeltem el, ahová be tudok ülni hajat vasalni, sminkelni, de arra csak kis tükröt lehetne tenni. Arra gondoltam, ha már csináltatom, akkor legyen nagy tükrös, mert nincs a házban nagy tülör. A bútoros ezt rajzolta, de én nem találok benne semmi fantáziát, unalmas és egyhangú, előszobaszekrény.

Kérdéseidre:30 cm-nél magasabb spaym nincs, gondoltam a fiókokban tartanám a körömlakkokat, pipere cuccokat, neszeszert, hajgumikat, a szekrényre kis ékszeres dobozkákat, talán a sólámpámat, 1-2 porfogó dísztárgyat, hajvasalót. Azért kértem a tervezőtől sok fiókot, mert amúgy a sorozat bútoron kevés van, és nem igazán férnek a zoknik, melltartók, harisnyák.

De lehetne mondjuk egy fiókkal kevesebb, helyette valami egyéb érdekesség.

A tervzéshez nem értek, nincs semmi ötletem, ezért köszönöm, hogy segítesz.

2013. aug. 14. 13:45
 16/70 TappancsMancs ***** válasza:
Hű ez nagyon jó hogy nincs kész, így teljesen jóra és szabadon lehet még kialakítani. :) A tervezéshez a bútor készítőnek kéne érteni és neki kellett volna ezeket megbeszélnie veled. A hajszárító hajsütő elvileg menne a fiókokba, apró dolgok felülre részben polcokra részében kis fiókokba részben dobozokba. Alul a fiókokban praktikusabb a nagyobb dolgokat tartani, felül meg ami közül válogatsz hogy ne kelljen értük a fiókokban turkálnod. A sminkhez kellene egy kislámpa is ami az arcodat alulról is megvilágítja. Csinálok pár alap praktikus lehetőséget majd mutatom.
2013. aug. 14. 14:02
 17/70 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok:) Tervező vagy, hogy ennyire tele vagy ötletekkel?
2013. aug. 14. 14:07
 18/70 TappancsMancs ***** válasza:
Akkor jobb lenne a bal oldalát egyből olyan asztalkára tervezni aminek alá tudod tenni a lábadat. Ez a szobádban a helytől is függ mert akkor szélesebb lenne, mert mellé még kéne egy kis szekrényke is. Ha ez belefér ez lenne a legjobb. Ha a szélessége max ennyi lehet akkor a balfelső fiók helyett polc lehetne és fölötte kilógna egy asztalrész, mert a fiókos részhez így nem tudsz úgy odaülni hogy kényelmesen odahajolhass. Akkor ott kicsit kilógó asztallap lehetne, vagy ugyanaz lehajthatósban. A legjobb egy tényleges asztalka lenne és a fiókos részt mellé tenni ha elfér.
2013. aug. 14. 14:07
 19/70 A kérdező kommentje:
nem fér más, max 1 méter helyem van. nem nagyon tudom elképzelni azt a kilógó asztallapot:(
2013. aug. 14. 14:10
 20/70 TappancsMancs ***** válasza:
;) Akkor az álló tükör szélességét lehetne keskenyebbre venni, így most 60 cm széles és ez eléggé rendes szélesség. Mérd ki hogy elég lenne e 50 cm? Vagy 40 cm, mert még az is teljesen elég egy személynek. Így több helyed maradna sminkasztalnak. Ahogy tudom mutatom.
2013. aug. 14. 14:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!