Mit szóltok ehhez a toalett szekrényhez? Hogy lehetne kicsit feldobi, hogy ne legyen ilyen egyszerű, esetleg unalmas ? VAlami plusz polc, esetleg a fiókok más elrendezése?
Egy bútorkészítő tervezte nekem, nem tudom mivel rajzolta. szeretnék leülni ,sminkelni arra gondoltam esetleg lehetne tenni egy puffot elé, emellett állva is használhatnám.
A fa panelt úgy gondoljátok, hogy külön a falra felcsavarozni mint egy képet, arra a polcokat, vagy egybe tükrös résszel? Esetleg még lehetne a tükör érdekesebb formájú, mit szóltok?
Köszönöm a válaszaitokat!
Amúgy nekem lesz, nem a lányomnak:)
17L
:) jólvan okés
Amúgy máskor előre gondold át mikre kell egy bútor, csak mert ez egész életedben hasznodra lesz. ;)
Van pár dolog amit bele lehet akkor dolgozni és kéne amijeid eddig vannak hogy azok használhatóan elférjenek benne és rajta. Ez jó kezdésnek hogy egész alakos tükör is van, de a babzsák erre nem fog beválni mert az alacsony sminkeléshez és nem is tudsz egyenesen ülni rajta.
Ez kéne
Mekkora a legmagasabb spray, lakk vagy bármi amit használsz/hatsz:
Eddig mennyire férnek el benne a dolgaid:
Mid van amit rátennél, dobozok, sminktükör, neszeszer, lámpa, dísztárgyak stb:
Itt tartanád e az ékszereidet:
Van egy sorozat bútorom, és ugyanolyan anyagból készül ez a valami, nincs még kész, egyelőre csak tervek vannak róla, még lehet változtatgatni, csiszolni rajta. Fésülködő asztalt képzeltem el, ahová be tudok ülni hajat vasalni, sminkelni, de arra csak kis tükröt lehetne tenni. Arra gondoltam, ha már csináltatom, akkor legyen nagy tükrös, mert nincs a házban nagy tülör. A bútoros ezt rajzolta, de én nem találok benne semmi fantáziát, unalmas és egyhangú, előszobaszekrény.
Kérdéseidre:30 cm-nél magasabb spaym nincs, gondoltam a fiókokban tartanám a körömlakkokat, pipere cuccokat, neszeszert, hajgumikat, a szekrényre kis ékszeres dobozkákat, talán a sólámpámat, 1-2 porfogó dísztárgyat, hajvasalót. Azért kértem a tervezőtől sok fiókot, mert amúgy a sorozat bútoron kevés van, és nem igazán férnek a zoknik, melltartók, harisnyák.
De lehetne mondjuk egy fiókkal kevesebb, helyette valami egyéb érdekesség.
A tervzéshez nem értek, nincs semmi ötletem, ezért köszönöm, hogy segítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!