Mit szóltok ehhez a toalett szekrényhez? Hogy lehetne kicsit feldobi, hogy ne legyen ilyen egyszerű, esetleg unalmas ? VAlami plusz polc, esetleg a fiókok más elrendezése?
Középre is lehetne tenni polcot de szerintem némi szabadon alakíthatósággal járnál jól. Hazai pályán nem tudom mennyire lehet kapni, kerestem párat ilyen kis makeup dobozokat amiket össze tudsz úgy válogatni ahogy neked kényelemesen fér és benne is jó a helyeid. Ilyesmiket mondok:
Itt vannak még lejjeb több féle:
Angolul rákeresve:
google/"makeup box storage"
Sokkal több variációd lenne azokkal, a nőknek ezek válnak be jól. Tudsz a fiókos dobozok tetejére is pakolni.
Így nagyobban jobban látod.
Elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok!
Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy ez-e a foglalkozásod, mivel látom hogy tele vagy ötletekkel. Nagyon jól esik, hogy csak így, minden fizetség nélkül foglalkoztál a dologgal, hálás vagyok érte. Részemról teljesen át lehetne alakítani, lehetne kis asztalkát tenni, falra felszerelt tükörrel, a tükör kerete sem fontos, ezt csak a bútoros rajzolta így, nem az én kérsem volt. Amint mondtam, még semmi nincs elkésve. El tudnék képzelni egy aranyos fésülködő asztalkát, nem épp ekkora tökörrel, de nem is nagyon picivel. Amiket a neten lehet találni, azok nem annyira tetszenek, valami egész másra vágyom. Valami csajosra, egyedire, valami szépre. Esetleg még kis égőket is lehetne szereltetni bele.
A gondom az, hogy abszolút nem értek a bútorok tervezéséhez, az az elképszelésem, hogy valaki lerajzolja nekem álmaim bútordarabját.
Egyébként a rajzod tetszik, és szivesen venném, ha még szakítanál egy kis időt, és elképzelnél valamit arról, amit fent említettem.
Még egyszer nagyon köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!