Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan "csempészhetnék" a...

Hogyan "csempészhetnék" a házba egy kis provance stílust?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon tetszik, de hát sajnos arra nem futja, hogy mindent kidobjak, és csak ilyen stílusú bútorokkal rendezzem be a házat. Mindenütt fenyő és tölgyfa bútorunk van, azokat nem festeném le. Ezen kívül mit alakíthatnék?
2013. júl. 31. 16:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

Jaj, pont a fotel nem? Totál beleszerettem. :)

Egyébként igen, igyekeztem olyan dolgokat keresni, csak valahogy nem az igazi. De azt mondod, hogy jó úton járok?

A konyhai székek kárpitozásánál milyet ajánlanál? És függönyt? Valamint milyen kiegészítőket (köcsögök, lámpák, gyertyák, kaspók, bármi) szerezzek be? Pont jövő vasárnap megyek turkálni. :) (bolhapiac)

Plusz van még 2 kis szekrény, amit lomtalanításból szereztem, fenyő mindegyik, ráadásul az egyik nagyon jópofa. Csak egy keret, a közepe "lyukas", és a keretet apró fiókok adják meg. Meg kaptam egy fehér fa széket valakitől, azt virágtartónak gondoltam valahová.

2013. aug. 1. 17:14
 22/66 A kérdező kommentje:
A TV állvány csere alatt áll, a régi szekrény része volt, azt már eladtam, de még nem találtam olyan TV állványt, ami tetszene, plusz a nappaliban a kanapét is át kell huzatni, de lövésem sincs, hogy milyenre.
2013. aug. 1. 17:21
 23/66 TappancsMancs ***** válasza:

Székkárpitnak fehér, vagy egész halvány krémszín, csíkosban fehér/krém, csíkosban fakóbb/pasztell rózsaszín fehérrel, de vékonyabb csííkokkal.

Függöny fehér, vagy krém, vagy halvány (nem kontrasztos) virágminás - rózsaszínes bordós pirosas. Kicsi virágokkal elszórtan. Anyaga ne legyen fényes hanem sprődebb, matt. A karnist majd mutatom milyen függöny varrással és ha tetszik nagy fa karikákkal.

Bolhapiac? A legjobb azt mondtam volna :) Olcsóbb is és eredeti. A két kisszekrényről és székről is kéne kép. Bocsi hogy ilyen rövidn írom csak sokat írtam ma már és lényegretörően kényelmesebb. :)

A kanapé kárpit detto a másik szék, azt lehet majd variálni de ha neked jó majd holnap. Jó lenne még pár olyan kép ahol az egész látszik az egész szoba és konyha amennyire lehet.

2013. aug. 1. 17:43
 24/66 TappancsMancs ***** válasza:
Ha még a szőnyeg is olyan lenne az klassz lenne. Azt is érdemes lenne használtan esetleg.
2013. aug. 1. 17:45
 25/66 TappancsMancs ***** válasza:
A fotel azért félig olyan, mutass képet ahol teljesen látszik. Ha nagyon tetszik meg lehet tartani, nem borítaná.
2013. aug. 1. 17:49
 26/66 TappancsMancs ***** válasza:
TV állványnak ilyen stílust lehet nehezebben találsz, de szerintem egy alacsonyabb szekrény megfelelne neki. Akár polcos akár ajtós szekrény. Csak legyen jó tvzéshez a magassága.
2013. aug. 1. 17:51
 27/66 TappancsMancs ***** válasza:
Hu még mára - a virágmintás függöny ne átlátszó legyen hanem átlátszatlan és így kicsit vastagabb anyagú. Ha egy színű és fehér vagy krém lehet rusztikusan vastagabb.
2013. aug. 1. 17:53
 28/66 TappancsMancs ***** válasza:
Meg a függöny ne műszálas mert az elrontja.
2013. aug. 1. 17:53
 29/66 A kérdező kommentje:

Oké, akkor holnapig csinálok még pár képet, és összeszedem a kérdéseimet.

Köszi az eddigieket is!

2013. aug. 1. 17:55
 30/66 TappancsMancs ***** válasza:
Étkezőasztal- - még hirtelen - az se jó, téglalap alakú vagy kerek, és vagy vaskos fa lappal, vagy fehér terítővel. Lába is jó ha erős vaskos. Stílusa kb már ismered is..
2013. aug. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!