Hogyan "csempészhetnék" a házba egy kis provance
stílust?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon tetszik, de hát sajnos arra nem futja, hogy mindent kidobjak, és csak ilyen stílusú bútorokkal rendezzem be a házat. Mindenütt fenyő és tölgyfa bútorunk van, azokat nem festeném le. Ezen kívül mit alakíthatnék?
nem csodálom, nekem is nagyon tetszik.én is így vagyok ezzel, egy cipőben járunk.:)Esetleg falfestés, virágok, lehet ilyen fehér gyöngyös díszeket kapni, vagy nem tudom, hogy mit tehetnél. Gyönyörű az a stílus, a fehér bútorokkal, meg minden!Esetleg valami fehér, vagy csipkés ágytakaró.
2013. júl. 31. 17:11
2/66 anonim válasza:
előző vagyok, esetleg valami ahoz illő függöny.
2013. júl. 31. 17:12
3/66 anonim válasza:
ahhoz bocs
2013. júl. 31. 17:12
4/66 TappancsMancs válasza:
Muti hogy néz ki eddig.
2013. júl. 31. 19:15
5/66 TappancsMancs válasza:
A fenyő és tölgyfa bútor az még lehet bármiféle is, hát még ha le sem fested. Mi férne bele anyagilag? Mert kell valami támpont. Nagyjából tisztában vagy vele mivel járna?
Bútor, szőnyeg, fal színe, ablak és ajtó, lámpák, és minden apróság.
2013. aug. 1. 15:21
6/66 TappancsMancs válasza:
Falfestés, virágok, fehér gyöngyös díszek, ágytakaró, függöny, ezektől még nem sz olyan, ezek az apróbb dolgok, kivétel a függöny az sokat dobna. Első fal és bátor, ha ez megvan már hasonlíthat. Egy sprotkocsi se attól az mert sportkormány van benne. Vagy egy modern lakás se attól modern mert van benne pár modern virágcserép és függöny.
2013. aug. 1. 15:26
7/66 TappancsMancs válasza:
Ha a bútoraid stílusa beleférne akkor így:
"Antikolás, öregítés, avagy felújítás saját kezűleg.."
Ha nem megnézhetnéd mennyiért kaphatóak hasonlóak használtan és a bevétel mire lenne elég mondjuk szintén használtból, amit felújítanál. Ha megvan jöhetnek a kiegészítők akár apránként is megveheted.
Azzal szerencséd van hogy a Provancei stílus rusztikus és a kopott fehér elég is neki. Nem kell hogy szép legyen csak a fáig szedd le szépen ami rajta volt, onnan már könnyebb.
2013. aug. 1. 15:45
8/66 A kérdező kommentje:
A fal nálunk mindenhol fehér, semmi extra oka nincs, csak kicsi gyerek mellett azt a legkönnyebb tisztán tartani. Mindenhol a natúr színek dominálnak.
A bútorokat nem szeretném lefesteni. Legalábbis a nagy részét. Van 1-2 darab, amit esetleg, de akkor passzolna a többihez?
Az a baj, hogy látom, hogy mi a szép, igyekszem is valamit "alkotni", de aztán az eredmény nem lesz olyan, mint amilyennek elképzeltem.
A bútorok stílusa az egyik elő, smirglizni te is tudsz, ha megvan a fa fested és nem is kell szépre, sőt még az élein finom csiszolópapírral meg is KELL koptatnod. Hogy hogyan passzolna azt meg köll mutissad képeken. Lehet hogy menne. A fehér fal meg kész is van. :) Az amúgy is az egyik legjobb minden esetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!