A laminált padló az jó? Mamám imádja, a barátnőm szidja, hogy vonzza a port. Nyilván takarítani kell, de kinek van igaza? Azt szeretnék a szobába és a nappaliba, de nem akarok "ráfázni".
Az biztos, hogy az gazi fa parketta jobb, de az nagyon drága. A laminált ugyanannyira "vonza" a port mint a parketta. De a szőnyegpadlóval szemben erről fel tudod porszívózni, míg a szőnyegpadlóból sohasem lehet rendesen.
A kőnél pedig melegebb.
Én a lamináltat választanám.
Én szeretem, mert nagyon könnyű takarítani. Egyí húzás a partvissal, és biztos, hogy tiszta. Ha nagyon jó akarok lenni, felmosom laminátpadló-ápolóval.
Lényeg, hogy ne a legkisebb kopásállóságút vedd! Mi mindenhová irodait tettünk, nem sokkal drágább. Még erre is ügyelni kell, azért nem homokos cipóvel kell járni rajta. Gurulós irodaszék alá így is védőt kell tenni, ha nem akarod, hogy kikopjon. Ha erre ügyelsz, úgy szerintem tökéletes.
Mi pont azért cseréltük le a padlószőnyeget, mert az állandóan koszos volt. Az érzetem volt koszos.
ezt 10 perc alatt az egész lakásban feltakarítom, az ágyak és a szőnyeg alatt is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!