Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Segítség! Melyik tapétát...

Segítség! Melyik tapétát választanátok a helyemben? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Festés előtt állok, és úgy döntöttem, hogy a szobám úgy lesz megcsinálva, hogy egy adott színnel ki lesz festve, és a leghangsúlyosabb falon lesz 3 vagy 4 csíkban tapéta, olyan, ami illik a színhez. Kis méretű, tetőtéri szobám van. Ezek a minták, amik közül nem tudok dönteni. Szerintetek?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2013. jún. 28. 15:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

A te felfogásoddal az a baj, hogy te csak a fehéret fogadod el, és mindenki más ízléstelen, aki mást akar.

Élj fehéren és válaszolj a kérdezőnek, hogy amiket mutatott, azok közül melyik a jobb.

A kedvenc olvasmányod is a Hófehérke lehet.

Én nem mondom, hogy a fehér nem jó, de hagyd meg nekünk a színeset, és akár a barokkot is,. És ha még nem láttál élőben freskó tapétát, ne fikázzad, mert senki sem mondta, hogy évszázadokig tart, mint az igazi, de a posztereknél sokkal nagyobb lehetőséget kínál a dekorálásban.

És ne nézd le azokat, akik szeretik a falakat dekorálni, mondjuk nem fehérrel. Bár van a képek között olyan is, ahol fehérrel történt a dekorálás.

A lényeg, hogy nem kell másokat fikázni,aki nem a fehér mellett teszi le a garast, mert nem az volt a kérdés.

2013. jún. 30. 19:32
 22/47 TappancsMancs ***** válasza:
0%

Körülbelül ezeket tudom erre mondani.

"A te felfogásoddal az a baj, hogy te csak a fehéret fogadod el, és mindenki más ízléstelen, aki mást akar."

Nem csak a fehéret bár itt ez javasoltam, meg is indokoltam érthetően. A sokféle színeknél nagyon a pillanatdivat diktál, semmi más. S többségük sajna nem túl ízléses, de hát ez van. Amúgy a kérdezőt érdekelheti ez a vélemény is, mert miért is ne?

".. válaszolj a kérdezőnek, hogy amiket mutatott, azok közül melyik a jobb."

Egyik sem, ezt mondtam neki, ha nem tetszik ugord át, neki lehet számít valamit. Azt se hinném, hogy muszáj lenne pont a háromból javasolni, ha pont más a meglátásom. Hazudjak neki vagy mi? Egy barát is ha feljönne és megkérdezné, hogy háromból szerintem... én azt mondanám AMI szerintem. Ha azt kérdezte volna három rossz műszaki megoldásból melyiket akkor is (ha tudom éppen) a szakszerűbb műszaki megoldást mondtam volna, akkor is ha az éppen a negyedik variáció. Ez már csak ilyen dolog.

"... hagyd meg nekünk a színeset.."

Nem hinném, hogy elvettem volna a színeset bárkitől is. Hogyan is tudtam volna? :) Baj hogy mást javasoltam? Vagy mi?

"És ha még nem láttál élőben freskó tapétát, ne fikázzad, mert senki sem mondta, hogy évszázadokig tart, mint az igazi, de a posztereknél sokkal nagyobb lehetőséget kínál a dekorálásban."

A véleményemet elmondhatom mint mindenki, meg a net is már csak ilyen dolog. Amit mondtam róla eléggé helytálló is pl a névválasztások is így mennek manapság. Jól hangozzon aztán mindegy, hogy van e köze hozzá. Az igazából csak egy poszter, max drága poszter, de semmiféle freskóhoz köze nincs. Ilyen időket élünk. :)

Azokat nyugodt lelkiismerettel nem tudtam javasolni.

2013. jún. 30. 20:01
 23/47 TappancsMancs ***** válasza:
Amúgy a bemutatott sok sok szuper otthonhoz képest, amiknek fehér fala volt, ezekkel a tapétákkal nem fog tudni annyira szépet összehozni. Hogy megfontolja e az ő dolga.
2013. jún. 30. 20:11
 24/47 anonim ***** válasza:
A válaszaid továbbra sem meggyőzőek. A kérdezőnek pedig nem mondd, hogy valami drága, ha még nem is találkozták ilyennel. Ha bemész egy tapétaboltba és veszel kb 1 m2 -es posztert, azt megkapod 25-40 ezer forintért - Ezt pedig felragasztva produkálom neked 16500 -ból.
2013. jún. 30. 20:28
 25/47 TappancsMancs ***** válasza:
0%
Engem meg elgondolkodtat, hogy ha beírom a goole-ba "exclusive interior home" (exkluzív otthon belső), akkor valahogy nem találni azokat a sok féle csiricsáré tapétákat mint amire a kérdező kérdezte, hogy szerintünk. Elég hosszasan kell átnézegetni a veriikszpezív házakat, hogy egyáltalán tapétásat lássunk. Bár az is igaz előfordul egy egy ízlésficamos közöttük, de általában még is sokszor láthatjuk, hogy fehér fal és szuper az egész. Hogy is van ez? :-)
2013. jún. 30. 20:39
 26/47 TappancsMancs ***** válasza:

Ha az átlag magyarnak drága azt mindenki tudja mi is és az e. Azt írtad "Menj be egy tapétaboltba és csodákat látsz. Egy tekercs tapéta akár 70000 Forintba is belekerülhet."

Nekem ez nem csoda ha nem drága. :) Mert ez drága az átlag magyarnak.

2013. jún. 30. 20:47
 27/47 A kérdező kommentje:

Hmm... Most mondjam azt, hogy köszönöm a sok-sok hasznos választ? Inkább nem, köszi... Fehér falam biztos nem lesz, a kórházakban vannak fehér falak...

Azt az 1-2 választ, ami értékelhető volt, köszönöm.

2013. júl. 1. 21:56
 28/47 TappancsMancs ***** válasza:
54%

Igen nagyon jó a megfigyelő képességed.

[link]

2013. júl. 1. 23:30
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Jaaj 80%-os fejezd már be!! Kiválasztasz egy gyönyörű panorámájú lakást és mellé teszel direkt igénytelen otthonokat mondván a színes ilyen.

De vannak szépek is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] #imgdii=Q9aU1H_z_VpUqM%3A%3BZ64AmXB4dE5iAM%3BQ9aU1H_z_VpUqM%3A

Nem hiszem,hogy ezek a tapétás, színes szobák csúnyák lennének. Nem kell a sarkított véleményed. Nem hiszem,hogy a kérdezőnek lenne annyi pénze,hogy ilyen csodálatos panorámás házat vegyen és ilyen bútorokat, kiegészítőket hozzá. Olyan véleményt kért,amit meg tud valósítani. Ha ahhoz, ami neki van bútor és kiegészítő csinál fehér falakat, nem lesz olyan szép szobája. Mert akkor lesz egy csupasz fehér fala.

2013. júl. 2. 09:41
 30/47 TappancsMancs ***** válasza:
0%
Igen az a kép sarkított volt ezt tény, de odatehettem volna ezeket is amiket mutattál, többségében. Azt én se mondom, hogy ne lehetne erősebb szín egy lakásban, de kényesebb is. Amiket mutattál a többsége pénzes és ez látszik rajtuk kalssznak, de csak ez tartja benne a szuszt, úgymond. Azok a lilák mind harsányak. Azt nem mondom hogy csak a fehér lenne jó, hanem azt inkább, hogy azzal nem lehet bebakizni a lakást. Az ilyen lila falakkal az a helyzet, hogy lehet valaki örül neki, esetleg meg is bámulják a barátai, de láttam már ilyet és a többség megmosolyogja. Ezeken a lila szobákon nagyon becsapós tud lenni a szemnek, ha drága felületminőségűek a bútorok.
2013. júl. 2. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!