Hogyan rendezzek be afrikai stílusú szobát?
Figyelt kérdés
A szoba kicsi mindössze 11 NM és nem nagyon van ötletem. A fal biztos, hogy sötétes sárga lesz. A bútorok fenyőbútorok. Függönyök már vannak.2013. jún. 10. 18:31
1/5 anonim válasza:
Hát fenyő nincs sok Afrikában :) Esetleg lepácolhatod őket sötét színűre. Textilekben állatminták, vagy erősen kontrasztos geometriai minták (pl. cikk-cakk minta), bőr. Tüll baldachin, fa ventilátor. Faragott vagy fonott dísztárgyak (pl. hangszerek, maszk). Trópusi vagy sivatagibb szobanövények.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet.
2013. jún. 12. 22:34
3/5 anonim válasza:
Én tennék bele sok növényt pl bonsaiokat meg hangszereket, van erre külön bolt is :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudod hol van ilyen bolt?
2013. júl. 10. 22:27
5/5 KataNóri válasza:
Sziasztok!
Én is Afrika szerelmes vagyok, én mindent innen vásároltam:
www.africagallery.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!