Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van ötletek, hogy milyen...

Van ötletek, hogy milyen szekrénysort kellene vennem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Fel akarnám újítani a szobámat és akarnék bele venni egy szekrénysort, de nincs ötletem. Valami modernebb szekrénysort szeretnék. Linkelni tudnátok?

2013. jún. 6. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy tanácsot elfogadsz akkor szerintem ne készen vegyél egyet amit össze kell csavarozni. Egyrészt nem tudhatjuk hogy az ottani méretek stimmelnének-e a szobához. Másrészt ha még is stimmelnének lehetnek néhány cm-es rések amik sokat számítanak a dolgon és ronthatják a kinézetet. Ha beépített szekrénysorra gondolsz akkor a magasság is problémás lehet, mert vagy túl magas vagy túl alacsony lesz. Ha nem beépítettet szeretnél hanem sima szekrény sort akkor is célszerű elmenni egy asztaloshoz és megbeszélni vele az elképzelése és méretre rendelés alapján összedob neked olyan szekrényt, polcokkal meg akasztókkal amilyet akarsz, és méretre készülhet el úgy hogy tökéletesen passzoljon az oda. Valamivel olcsóbb is ha van kézügyességed meg 1-2 ismerősöd akkor megrendelitek méretre a lapokat meg mindent ami kellhet, fogantyúkat, kampókat, és akkor össze csavarozzátok és fel állítjátok, ez e legolcsóbb kivitelezése én szerintem, és 1-2 haver maszek alapon elkér pár ezret érte vagy ha szívességből akkor sörrel, kajával kínálod őket a segítségért cserébe.

Szerintem ez a legcélszerűbb megoldás. Ha mindenképp profira bíznád akkor ne a bútor boltban vegyél készen mert azzal csak a gond lehet, vagy nem passzol meg azok általában nem a legtartósabbak így ha megcsináltatod egy asztalossal ami lehet hogy drágább lehet hogy nem, de az tuti olyan lesz amilyet te akarsz. Én így gondolnám át.

2013. jún. 6. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak: a készen vett bútoroknak van mérete melyet mindig odaírnak minden lakberendezési cucchoz. A belmagasság is adott ha átlagos lakásról beszélünk: minimum 260 cm-es. Kérdező! Le kell vonnod azokat a területeket ahol közlekedsz illetve ahova nem tudsz bútort bepakolni és a megmaradt helyet lemérve kiszámolhatod milyen szélességű,magasságú szekrénysort vehetsz. Az is meglehet ha darabonként szedet össze (én is így tettem)akkor teret nyersz és egy-egy kiegészítéssel olyan hatást érhetsz el amire azt gondolják mások az egész szoba berendezést kompletten vetted. Számomra is ismeretlen a szobád mérete,alakja,ízlésed,pénztárcád így lehetetlen feladat tanáccsal szolgálni!
2013. jún. 7. 04:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki, hogy 6m hosszú és 4m széles. Most kb egy 4 méter hosszú szekrénysor van benne. Ebbe egy bárszekrény, 1 könyvespolcos, 2 ruhás. De át akarnám rendezni az egész szobámat. Most két 1-1 ágy van benne. Azt is leakarnám cserélni 1 kétszemélyesre.

Tehát ha netán konkrét szoba ötleteket is tudnátok ajánlani annak is örülnék.

Szerintetek, ha ágyat vennék, akkor vegyek egy ágykeretet és bele a matrac?

2013. jún. 8. 08:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Le tudnád fotózni? Látni kellene:hol az ablak,radiátor,ajtó?
2013. jún. 14. 04:08
 5/11 A kérdező kommentje:
2013. jún. 14. 10:29
 6/11 anonim válasza:

jó lenne tudni, hogy fiú vagy -e vagy lány :)

nézelődj neten, nagyon sok szép, ízléses szekrénysor van, linkelhetek párat, de nem biztos hogy megfelel a te ízlésednek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Próbálj olyan színűt választani, ami illik szinte minden színhez, hiszen nem tudhatod, milyen lesz majd a szobád színe x idő után.

Nekem kék a szekrénysorom (imádomakéket :P ) hosszában túl sok helyet foglal el a szobámban, ezért mi sarokra tettük.

Az ágy pedig...keret+matrac, az a legkényelmesebb!

21/L

2013. jún. 16. 21:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Férfiú lennék. Igen én is olyan ágyat akarok ami maga a keret és rá a matrac.:)
2013. jún. 16. 21:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó ötletek. Olyan szobát szeretnék majd, ami szép letisztultak a színei. "Olyan tiszta". Ezáltal legyen tágas is és modern. Nem túl csicsás, mégis férfias. Bár gondolkozok falfestésen is.
2013. jún. 16. 21:37
 9/11 anonim válasza:

6-os vagyok megint

ha olyan "tiszta" hatást szeretnél elérni, akkor arra törekedj, hogy minél kevesebb szín, minta legyen a szobádban (elég 2 uralkodó szín)

Ha fiú lennék, tuti lila-fehér lenne a falam színe (párhuzamos falak megegyező színűek)

Azt írtad van boltíved is, igy meg lehet csinosítani, persze nem rózsaszínnel ha fiú vagy :

[link]

[link]

2013. jún. 17. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi a fotót.A két ágyat megszüntetném és kiváltanám egy sarok ülőgarnitúrával amit a szekrény helyére tennék az erkélyajtó felé essen a sarkos része,de attól legalább 50cm-re vagy ahogy a közlekedésed megkívánja.Kár lenne a fény beszűrődését szekrénnyel eltakarni. Ezáltal megszakítod a végtelennek látszó métereket.Az erkélyajtó és az ablak /radiátor közé virágokat tennék.Ahol az ágyak voltak oda egy fiatalos szekrényt tennék aminek hosszú lábazata van (lábak nélkül) és arra a tévét ami szemben lenne az új ülőgarnitúrával.Ha déli fekvésű a szobád akkor nem ajánlom,de a boltíves résznél ha sötét akkor lehet tükröt feltenni illetve a boltívbe lehet nagyon kecses CD tartót kapni amihez szintén lehetne virágot tenni.A szobába való vezető bejárati ajtó és az új szekrény /max 4 elemes és a felső része teljesen külön van az alsó rakodó hosszú résztől/ a sarokba tenném a sarkos számítógép asztalt illetve a bútorzathoz illő íróasztalt amihez falra szerelhető (konyhabútorokhoz használatos vékony neoncsöves világítást szerelnék fel. Ezzel szemben keskeny könyvespolccal egészíteném ki az ülőgarnitúra vonalát.Azt is megteheted ha a sarokülőt 100cm-vel teszed beljebb az erkélyajtótól akkor a kieső részhez lyukacsos térelválasztót teszel amire nemcsak pakolni lehet azt ami éppen fontos. Más elgondolás szerint a térelválasztóval a boltíves részt befeded és a boltívet felhasználhatod fésülködő,kozmetikai célra a jó látási viszonyok miatt megteheted.
2013. jún. 21. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!