Panelba ötletek?
Mérd le az előszobai beépített szekrényt széltében-hosszában, és a félszobában a bejárati ajtó mögötti üres helyet. Elvileg oda befér egy beépített szekrényrész. Ha az előszobában a bejárati ajtó melletti szekrényt kiveszed és a félszobába berakod, akkor:
- az előszobában lesz akkora szabad helyed, hogy a fogast, alá egy kis cipős-szekrényt be tudsz rakni, attól kezdve az utcai koszból már szinte semmit nem hordol tovább
- a félszobába berakott beépített szekrénybe kényelmesen lehet pakolni: ha gyerekszoba, akkor először a babacuccok, pelenkák, kisruhák, pipere cuccok, később játékok tömkelege stb. stb. Ha hálószoba, akkor ágyneműket, törölködőket vagy éppen fehérneműket, amiket akarsz, jó kis pakoló tér.
Én pl. derékszögű előszoba-fogast csináltattam, egyik oldalán a tükör, a derékszögbe hozzáépített másik oldalon az akasztók, a két oldalt kis polcok fogják össze lentebb, mint pakolótér. Ezt tudtam beállítani az előszobába egy üres sarokba. Mester jött, lemérte a helyet, tükörrel együtt elkészítette.
Ha a belmagasság megengedi, akkor lehet csinálni galéria szerűen nagy polcokat pl. előszobába vagy étkezőbe, ahol elférnek a bőröndök, műfenyő és a ritkán használt, nagyobb dolgok.
Nálunk ez úgy volt (nem tudom jobban elmagyarázni), hogy az étkezőnk volt kb. 3,5 m magas. Amikor beléptél, akkor egy széles polcot láttál 2,5 m magasan az étkező két oldalán. Jó volt, mert volt olyan magasan, hogy ne lehessen fellátni az avatatlan szemeknek. És rengeteg cucc elfért rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!