Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok a lávalámpáról?

Mit gondoltok a lávalámpáról?

Figyelt kérdés

Szeretnék a szobámba egyet, de anya azért nem engedi, hogy megvegyem magamnak, mert gyerekes. Szerintetek igaza van?

Várom a véleményeket :))

2013. máj. 12. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem gyerekes. Nekem is van lávalámpám, kb 3 éve vettem akkor voltam 20 éves, akkor költöztem fel a frissen felújított tetőtéri lakásrészbe. Szerintem nagyon hangulatos egy lámpa, nálam majdnem minden nap világít.
2013. máj. 12. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
most csinálom a szobámban a saját kis "kuckómat" a sarokban, ahol van a laptopom, ahol van egy babzsákfotel, holnap megyek nézni szőnyeget ( [link] és ki lesz nyáron festve a szobám. Szerintem nagyon jól nézne ki mellé egy lávalámpa, csak anya nem igazán támogatja az ötletemet.. :/
2013. máj. 12. 13:51
 3/4 anonim válasza:
100%
A lávalámpa egyáltalán nem gyerekes, sőt még valahol azt olvastam, hogy egészséges is a fénye!!
2013. máj. 15. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van.Kék a folyadék,sárga a láva. Nagyon szép, van hogy éjjel az ég. 3évesünk és 2hós babánk van.Kell főlega kicsi mellé a fény. Sőt a páromét lenyulták a szülei,olya cimszóval hogy milyen romantikus..Kösz.. Egyébként a keresztanyámnak is hoztam anno egyet,amikor Németországban voltam.MAgamnak asárgát,neki a pirosat hoztam. Nekem sárgás volt a szobám,neki meg piros volt a függönye és nagyon jól néz ki a szobájában:) Esetleg a sólámpa?Az tényleg egészséges:) 27N (egyébként van sólámpánk is)
2013. máj. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!