Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek a következő...

Szerintetek a következő képeknél a szürke nappalihoz illik a sárgás árnyalatú bontott tégla?

Figyelt kérdés

[link] Jpg

Ehhez a képhez illene a szürke színű beltéri ajtó? [link]

Most építkezünk és a vidéki stílus tetszik. De sajnos a színekkel meg vagyok lőve!!!!!

Nagyon tetszenek a következő képek,csak nem tudom,melyik színkombináció mellett tegyem le a voksomat :P

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tetszenek a fehérek egy-egy hangsúlyosabb színnel (pl.:kék,rózsaszín,szürke stb.)

De tetszenek a kicsit melegebb árnyalatok is,mint az utolsó képen. Teljesen tanácstalan vagyok :(

2013. máj. 7. 10:57
 1/2 Ágh Ferenc ***** válasza:
A bőség zavara legalább annyira gond, mint ha nincs miből választani! Amire készülsz, az egyféle életstílust is hoz magával, hisz a tárgyaid meghatározzák a mindennapjaidat is! Ilyen szemmel kell ezeket az összeállításokat nézegetni! Én ajánlanék egy blogot, ahol talán a mindennapokhoz való kapcsolódás is kiolvasható, hiszen vannak tárgyak, melyek saját kezük munkájával újúl meg és kapja meg a helyét az életükben! [link] Persze itt is találhatsz számtalan ötletet, de remélem segít!
2013. máj. 7. 11:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,átbogarászom :)
2013. máj. 7. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!