Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Sötétkék padlószőnyeghez...

Sötétkék padlószőnyeghez milyen színek illenek nappaliba?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy szürke kanapét, de nem akarom hogy pont a nappali legyen rideg. Egyébként fényes szoba, és fehér a fal. Esetleg milyen színű kiegészítőkkel lehetne feldobni?

Illetve még kellene pár kisebb szőnyeg a padlószőnyeg fölé, azok milyen színűek legyenek? (van két kutyám, miattuk kell a plusz szőnyeg, a kritikus helyekre)

2012. ápr. 26. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín, világoskék, türkizkék?
2012. ápr. 26. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sárga különböző árnyalatai (citromsárga, napsárga, narancs-sárga) jól feldobják akár a sötétkéket, akár a szürkét. El tudok képzelni díszpárnákat, fali-képet, vagy fali szőnyeget, esetleg a függönyt is a sárga különböző, de diszkréten alkalmazott árnyalataiból.
2012. ápr. 26. 10:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én is gondoltam a világoskékre, de az is hideg szín, nem ront a helyzeten?

A sárgát magamtól nem mertem volna, de lehet kipróbálom, vagyis megnézem mit lehet kapni :)

Lilás színekre is gondoltam, de az is hideg szín...

Illetve most többször láttam hogy a kéket barnával, drappal kombinálják (ruháknál) szerintetek lakásban is működhet?

Nincs még semmim, szóval vehetek más színű kanapét is....

Csak a padlószőnyeg adott, és a fehér fal, mivel albérlet ezen nem tudok változtatni.

(Eddig barna-drapp-sárga-narancs-bordó színek jellemezték a nappalimat.)

2012. ápr. 26. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fehér, ekrü, krémszín, világoskék, citromsárga, narancssárga.
2012. ápr. 26. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Bocsi, de azt írod, hogy a padlószőnyeg a sötétkék, azon van a világos-szürke kanapé.

Azért írtam, hogy ezekhez a sárga különböző árnyalatai, mint kiegészítők mindkettőhöz jók.

:D

Egyébként egyszer béreltem egy olyan lakást, ahol a padlószőnyeg alapszíne volt sötét-szilvakék, és elszórtam voltak benne vonalcsíkok a sárga különböző árnyalataival. Nekem az tetszett. Szerintem ezekhez a színekhez menne a szürke kanapéd is.

2012. ápr. 26. 16:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én nem nagyon tudom még, mihez mi illik, de tegnap óta nappali képeket nézegetek a neten, meg gondolatban próbálom berendezni hogy is nézne ki, szóval már alakul :)

Még semmilyen kanapém nincs, a szürke csak megtetszett a boltban, de akkor még nem tudtam milyen lesz a lakás...

Azt fogom csinálni, hogy ha megyek megint a bútorboltba, keresek különböző színű kispárnákat és kipróbálom :D

Ez lesz az első saját berendezésű lakásom, eddig abból dolgoztam ami van, de most nincs semmi :D

Amúgy meg jól benéztem, mert nem is igazán sötétkék a nappali :D (kb. 3percet voltam a lakásba)

Itt a kép: [link]

Felül a hálószoba szőnyeg színe, alul pedig a nappali :)

2012. ápr. 27. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
a kék és a narancs nagyon passzolnak
2012. ápr. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!