Sötétkék padlószőnyeghez milyen színek illenek nappaliba?
Kinéztem egy szürke kanapét, de nem akarom hogy pont a nappali legyen rideg. Egyébként fényes szoba, és fehér a fal. Esetleg milyen színű kiegészítőkkel lehetne feldobni?
Illetve még kellene pár kisebb szőnyeg a padlószőnyeg fölé, azok milyen színűek legyenek? (van két kutyám, miattuk kell a plusz szőnyeg, a kritikus helyekre)
Köszönöm!
Én is gondoltam a világoskékre, de az is hideg szín, nem ront a helyzeten?
A sárgát magamtól nem mertem volna, de lehet kipróbálom, vagyis megnézem mit lehet kapni :)
Lilás színekre is gondoltam, de az is hideg szín...
Illetve most többször láttam hogy a kéket barnával, drappal kombinálják (ruháknál) szerintetek lakásban is működhet?
Nincs még semmim, szóval vehetek más színű kanapét is....
Csak a padlószőnyeg adott, és a fehér fal, mivel albérlet ezen nem tudok változtatni.
(Eddig barna-drapp-sárga-narancs-bordó színek jellemezték a nappalimat.)
2. vagyok.
Bocsi, de azt írod, hogy a padlószőnyeg a sötétkék, azon van a világos-szürke kanapé.
Azért írtam, hogy ezekhez a sárga különböző árnyalatai, mint kiegészítők mindkettőhöz jók.
:D
Egyébként egyszer béreltem egy olyan lakást, ahol a padlószőnyeg alapszíne volt sötét-szilvakék, és elszórtam voltak benne vonalcsíkok a sárga különböző árnyalataival. Nekem az tetszett. Szerintem ezekhez a színekhez menne a szürke kanapéd is.
Köszi!
Én nem nagyon tudom még, mihez mi illik, de tegnap óta nappali képeket nézegetek a neten, meg gondolatban próbálom berendezni hogy is nézne ki, szóval már alakul :)
Még semmilyen kanapém nincs, a szürke csak megtetszett a boltban, de akkor még nem tudtam milyen lesz a lakás...
Azt fogom csinálni, hogy ha megyek megint a bútorboltba, keresek különböző színű kispárnákat és kipróbálom :D
Ez lesz az első saját berendezésű lakásom, eddig abból dolgoztam ami van, de most nincs semmi :D
Amúgy meg jól benéztem, mert nem is igazán sötétkék a nappali :D (kb. 3percet voltam a lakásba)
Itt a kép: [link]
Felül a hálószoba szőnyeg színe, alul pedig a nappali :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!