Szabad-e az erkélyt magunknak alakítani? Bővebben lent.
Az lenne a kérdésem, hogy az erélyen milyen módosításokat lehet megcsinálni (persze nem szerkezeti változtatásokat), vagy szabad-e bármineműt mint például: Felszedni a régi csempét, lefesteni/lakkozni a korlátot (ugyanolyanra mint a többi lakóé).
Beszéltem a lakás tulajdonosával, aki egyben a rokonom is és azt mondta, hogy felőle nyugodtan, sőt örül neki, hogy karban tartom a lakását.
Szabad mindent amit leírtál.
Persze, ha albérletben laksz akkor az átalakítás/felújítás költségét a tulajdonosnak illik fizetni.
Én nem fektetnék pénzt egy olyan lakásba ahonnan lehet, hogy hamarosan elköltözök.
ha megveszed akkor én most nem kezdeném el megcsinálni, mert akkor lehet ,hogy többet kér majd érte mint amennyit most ér
mert te most kicsinosítod megcsinálsz mindent szépre azt utána + majd mondja ,hogy eladja de többért mert ,hogy ha ő hoz vevőt akkor a vevő majd azt fogja látni, hogy minden meg van csinálva + milyen szép és az többet fog adni érte mint egy nem olyan szép lakásért és hát hiába ismerős + nem tudom ki ez neked rokon pénz beszél mindenkinél és ha többet ad érte valaki akkor annak fogja eladni te meg hiába költötted a pénzed
ez az én véleményem de te tudod mit csinálsz
ja am azt csinálsz amit akarsz az erkéllyel le járólapozhatód ,linóleum ,festés amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!