Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szabad-e az erkélyt magunknak...

Szabad-e az erkélyt magunknak alakítani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy az erélyen milyen módosításokat lehet megcsinálni (persze nem szerkezeti változtatásokat), vagy szabad-e bármineműt mint például: Felszedni a régi csempét, lefesteni/lakkozni a korlátot (ugyanolyanra mint a többi lakóé).

Beszéltem a lakás tulajdonosával, aki egyben a rokonom is és azt mondta, hogy felőle nyugodtan, sőt örül neki, hogy karban tartom a lakását.

2013. máj. 5. 09:20
 1/3 eNerdzsy ***** válasza:

Szabad mindent amit leírtál.

Persze, ha albérletben laksz akkor az átalakítás/felújítás költségét a tulajdonosnak illik fizetni.

Én nem fektetnék pénzt egy olyan lakásba ahonnan lehet, hogy hamarosan elköltözök.

2013. máj. 5. 09:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elköltözni jó pár éven belül biztos nem fogok. 2 éve költöztem be, akkor annyiban egyeztünk meg, hogy nem kell albérleti díjat fizetnem (nincs rá szükségük, csak az a fontos nekik, hogy ne menjen tönkre a lakás. Előttem 5 évig senki még csak a lakásba se nézett), viszont minden felújítással járó költség az enyém. Beszélgettünk már arról, hogy megveszem, 4 szobás, hatalmas konyha, nagy fürdő, külön wc. Munkahely/városközpont a közelben. Ezért vártam eddig, hogy eldöntsem magamban, hogy szeretnék-e itt élni. Most már elkezdhetem a komolyabb csinosításokat a lakásban.
2013. máj. 5. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

ha megveszed akkor én most nem kezdeném el megcsinálni, mert akkor lehet ,hogy többet kér majd érte mint amennyit most ér

mert te most kicsinosítod megcsinálsz mindent szépre azt utána + majd mondja ,hogy eladja de többért mert ,hogy ha ő hoz vevőt akkor a vevő majd azt fogja látni, hogy minden meg van csinálva + milyen szép és az többet fog adni érte mint egy nem olyan szép lakásért és hát hiába ismerős + nem tudom ki ez neked rokon pénz beszél mindenkinél és ha többet ad érte valaki akkor annak fogja eladni te meg hiába költötted a pénzed

ez az én véleményem de te tudod mit csinálsz

ja am azt csinálsz amit akarsz az erkéllyel le járólapozhatód ,linóleum ,festés amit akarsz

2013. máj. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!