Mit szólnátok egy ilyen szobához? Nektek tetszene? (Lent. )
Az egyik fal halványlila a másik pedig mentazöld, a plafon meg rózsaszín.
Élénkebb színekkel milyen lenne? Vagy túl sok ez a szín? Búroroknál mi illene? (az ágyam zöld, ezen nem tudok változtatni.)
Nekem nagyon bejön, de megkérdezlek Titket is, kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszik! =)
szerintem jó.csak a zöld és a rózsaszín,alig-alig illenek egymáshoz.Én inkább a naracssárgát,vagy ilyen barack színű színeket választanék a rózsaszínhez:D
14/L
a 3 szín már kicsit sok lenne. amúgy mind3 szép, de az egyiket érdemes lenne kilőnöd, mert az már úgy nem kelt olyan jó hangulatot, ha ilyen sok szín van.
de felőlem olyan lesz, amilyet csak akarsz :p
szerintem olyan színű zöld legyen az egyik fal, mint az ágyad, és inkább a falat festeném rózsíszínre (hasonlóan intenzív, élénkre, mint a zöld) Nézd ezt a képet:
Tudom, ez elég csajos, de csak a színeket nézd, nekem nagyon bejön.
Előző vok.
Nekem kék fajam van és sárga/kék/világos fa színű bútorom, de ha tehetném biztos átfesteném ilyenre és lecserélném a bútorokat is :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!