Mivel dobhatnám egy kicsit fel a szobám? (többi lent)
12 éves lány vagyok.Egy kicsit fel szeretném bodni valamivel a szobámat,mert unalmas.Már miliomegyszer átraktam a polcaimat meg minden de akkor is unalmas.
Így néz ki:az egyik falam mellett a szekrényem van végig egy vitrinnel egy polcos résszel és fiókokkal.Van 4 fenti szekrényrész,és kettőhosszabb lenti az oldalakon.(fent végig vannak a kisszekrények)
Akkor a szoba másik falán van az ablak és az ablak előtt az iróasztalom.
Tovább pedig a másik fal. Amellett az ágyam.meg a babzsákom,eléggé nagy.a másik falnál a kályha és az ajtó.
Van pár poszterom,de nem vagyok valami poszter rajongó.meg van 2 1000 darabos kirakósom kerettel a tower brige ről meg a nojsvanstenről.bocs ha rosszul irtam.kb ennyi.jah meg rózsaszinek a butorok os meg a fal is.van valami ötletetk hogy mivel diszitsem ki vagy dobjam fel.
BOCSÁNAT AZÉRT HA HIBÁSAN IRTAM!AZ AZÉRT VAN MERT NEM MAGYAR VAGYOK CSAK TUDOK MAGYARUL!ÉS KÉRLEK TITEKET HOGY LEGYETEK SZIVESEK NE CSAK ABBÓL ÁLLJON A VÁLASZOTOK HOGY KIOKTATTOK AZZAL HOGY MIT IRTAM HELYTELENÜL!!Előre köszi:-P
Zöldre festeném a falat, hogy milyen zöldre az a rózsaszíntiöl függ. Adnék még hozzá fehéret mindenképp. A kép gondolom nem hasonlít a szobádra,csak azért linkeltem be hogy lásd , mennyire friss hatást kelt a zöld a rózsaszínnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!