Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan dobhatnám fel egy...

Hogyan dobhatnám fel egy kicsit az ágyam?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy kanapét, de az nem fér be az ajtómon, és másikat ami tetszene nem találtam. Szeretném kicsit modernebbé varázsolni az ágyam. A fa részét. Arra gondoltam, hogy átfesteni valamilyen színre. De aztán lemondtam róla, mert a szobámhoz a lila, rózsaszín és talán a kék illene. De az olyan gagyi lenne. Hogyan csinálhatnám meg, hogy szép legyen, és modern?

a szobám kicsit sötétebb lila.

a függöny pink. bár a nap már kicsit kiszívta a színét.

az ajtómon van egy ilyen bambusz izé, amit az ablakokra szoktak rakni. nem tudom mi a neve. olyan mintha sok hurkapálcika lenne. azt befestettem kicsit sötétebb rózsaszíne.

a szőnyegem vajszínű, bár az is elkoszolódott az évek alatt.

15 éves lány vagyok.

[link]

2010. aug. 28. 12:15
 1/4 anonim válasza:
52%
Egy pasival:p
2010. aug. 28. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lefested bükk-re vagy cseresznyére, esetleg mahagóni

Ezek mindenhez mennek

Szőnyeget ki kéne mosni vanish-el

2010. aug. 28. 12:44
 3/4 anonim válasza:
100%
vond be valamilyen anyaggal, amire ragaszgass papír szirmokat, ha szereted a romantikus megoldásokat :) lehet kapni drogériákban papírszirmot, nekem a falitáblám, és a szőnyegem széle is azzal van tele :) meg van egy gyékény az ágy fölé akasztva, amire tűztem emlékeket, és annak a szélein is rózsaszín szirmok vannak :P
2010. aug. 28. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A fa részt én befesteném cseresznyére vagy mahagónira, az jó ötlet. Választanék hozzá pár díszpárnát, egy szép ágytakarót. Romantikusabb alkatnak fehérrel és rózsás árnyalatokkal, puha anyagokkal. Vadabb hatásért fekete, vörös, bordó és csillogóbb anyagok. Esetleg az ágy fa részére arany- vagy ezüst színnel mintát is festhetsz. A szőnyeget ki kell tisztítani alaposan, ha megteheted, vidd ki, keféld át mosószerrel, és slagozd ki alaposan. Esetleg az ágyhoz tehetnél egy kis szőnyeget.
2010. aug. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!