Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mekkora ágyat vegyünk?

Mekkora ágyat vegyünk?

Figyelt kérdés
180x200 vagy elég a 160xx200 is? Velünk alszik a kislányunk is még.
2013. febr. 23. 10:17
 1/4 Ágh Ferenc ***** válasza:
100%
Ha megteheted(hely), akkor a nagyobb a jobb, még akkor is, ha már csak ketten vagytok rendszeresen benne! Attól foglalhattok kisebb helyet rajta, de fordítva ez nem igaz!
2013. febr. 23. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A nagyobb mindig jobb ,nem !? :-))
2013. febr. 23. 12:07
 3/4 anonim válasza:
Nekünk 160 x 200 as van de én a páromat állandóan lökdösöm a kezemmel álmomban :) Szóval ha egy mód van rá nagyot vegyetek én már megbántam hogy ekkorát vettünk , árban nem nagy a különbség. Remélem segítettem
2013. febr. 23. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyobbat! Az én párom is hajlamos néha arra, hogy tökéletesen elterüljön arccal előre az ágyon (kb Vitruvius-tanulmányt formázva és olyan, mintha neki is dupla annyi végtagja lenne..) és akkor általában komoly hadműveletekre van szükség, hogy egy kanálnyi helyre betegyem az egyébként két méteres termetemet.

Gondold meg azt is, hogy milyen magasak vagytok! Nekem pl 220 hosszú kellene legalább. Nem tudom, mekkorák vagytok, de a magasabbik ember plusz 20 centi szerintem biztosan kell.

2013. febr. 26. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!