Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ágyat vegyünk?

Milyen ágyat vegyünk?

Figyelt kérdés

Lassan szeretném kicserélni a kiságyat rendes ágyra. Légyszíves segítsetek, milyet és hol vegyünk. Link-nek is nagyon örülnék.

Van-e olyan ágy, ami először kicsi és aztán kihúzható, ahogy nő a gyerek?

Ki, milyet vett?

Nagyon köszönöm előre is!

Kb 50e forintig.

2012. máj. 8. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ilyet vettünk. A leesésgátlón nekem fontos volt, hogy ne középen, hanem oldalt legyen a fel-lejáró rész, mert rengeteget forgolódik a lányom, szinte körbejárja az ágyat és féltem volna, hogy leesik, ha középen van... És fontos volt, hogy könnyen tisztítható legyen, tehát ne textil, amit nem tudok csak egy mozdulattal áttörölni... Eleinte én kihúzhatós ágyat akartam, ilyet: [link] de amikor olyan kommenteket olvastam róla, hogy nagyon kevés a teherbírása, akkor meggondoltam magam. Úgy emlékszem 20 kiló körül volt, de ez már nem biztos, a lényeg, hogy egy nagyobb gyerek vagy felnőtt nem ülhet rá, mert leszakadhatnak a lécek... Így maradtunk a sima ágynál. Remélem tudtam segíteni, hogy milyen szempontokat érdemes keresni az ágynál. Legalább is én miket néztem. További szép estét!

2012. máj. 9. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi ilyet vettünk, fehér színben. Nagyon szereti a kislányom, sokkal jobban, kenyelmesebben alszik ezen, mint a racsosban. Most 135 centi hosszúra van állítva, de 2 méterig lehet hosszabbítani.

[link]

2012. máj. 9. 06:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi tőlük vásroltunk:)

[link]

A lányom imádja az ágyát, nem is volt gond az átszokatással. Árban is korrektek.

amit az első linkelt,az is szupi,csak nekem több ismerősöm is panaszkodott,hogy fél év hazsnálat után úgy nyikorog az ágy a gyerek alatt,hogy csak na. Mi emiatt nem olyat választottunk.

2012. máj. 9. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. SZerencsére nálunk nem nyikorog! Pedig néha be kell feküdni a kislányom mellé és hát nem vagyok épp egy sovány alkat! ;) Lehet kifogtuk! :D
2012. máj. 9. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha mi lecseréljük a kiságyat, biztos hogy felnőtt 1 személyes ágyat veszek neki. Már csak azért is, mert akkor oda lehet bújni mellé, ha beteg vagy szomorú. Nem kell nagy francot csinálni belőle, a keret a legolcsóbb IKEÁS, egy jó matraccal és leesésgátlóval. Én inkább a matracra fogok költeni, az legyen jó, a keret szerintem nem érdekes.

[link]

2012. máj. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!