Milyen ágyat/heverőt vegyünk 18 hós babánknak? Jön a kistesó, és még időben szeretnénk, ha megszokná az új ágyat. Elképzelésem sincs, milyen lenne a jó ágy neki. Nálatok hogy van? Milyen ágyatok van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 09:09
1/11 anonim válasza:
Szia! Nekünk már 2 ilyenünk van, bevált!
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
szia
a fiamnak ilyet vettünk, amikor a tesó jött. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, ágyneműtartó is van külön, nagyon praktikus.
4/11 anonim válasza:
Ha olcsón megakarod úszni 10000 ft körül vehetsz egy felnőtt ágyat is ( ami mellesleg 10 cm-vel hosszabb csak ) és 3000 Ft ért vehetsz hozzá leesésgátlót, amit ráteszel. Mi is ezen gondolkozunk, mert amúgy 40000 Ft egy gyermekágy, amit kinő és egy gyerekheverőt is drága utánna venni. Ennek, amit én mondok nincs ágyneműtartója, ennyi a különbség.
5/11 anonim válasza:
Barba gyerekágyat vettünk.Szerencsér pont mikor mentünk akkor volt akcios.
7/11 anonim válasza:
Pont 18 hós volt a lányom, amikor - szintén a kistesó miatt - vettünk neki új ágyat. Leesésgátlós fenyő gyerekágyat vettünk, gyorsan megszerette, ez az ágy 3 hosszúságban állítható (100cm, 150cm ill. 190cm) és levehető róla a leesésgátló, ha már nem kell. Nagyon gyorsan megszerette.
8/11 anonim válasza:
8:21 hol vetted ezt a gyerek ágyat és mennyiért? mi is tervezzük,hogy új ágyat kapjon.
Neharagudj kérdező,hogy nem a kérdésre válaszóltam
9/11 anonim válasza:
Mi ezt tervezzük megcsináltatni: [link]
(a bükk-re kattints és ott a 2. ágy).Annyiban lesz más,hogy 3 részre lesz osztva az ágyneműtartó.-így lesz egy hely a játékoknak is!
10/11 anonim válasza:
8.21-es vagyok, vidéken élek, Jászberényben. Itt vettem az ágyat, de Hatvanban is van üzletük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!