Hogyan zárjam be az ajtómat kulcs nélkül?
Figyelt kérdés
Tudniillik a tesóm mindig hamarabb ér haza az iskolából, mint én. A szobákat ugyan olyan kulcs zárja ezért ha bezárom olyan mint ha nem is tenném mert ki bírja nyitni (akkor nem ha bennevan belülről egy másik). Kéne valami olyan dolog amivel betudom zárni. Olyanon gondolkodtam, hogy egy ilyen kis kitámasztó (ék alakú) és azt belülről egy madzaggal meghúzni, aztán meg a madzagot belökni. Más ötlet?:)2013. jan. 28. 21:15
1/10 anonim válasza:
Érdekes. Kedves szülő? Nincs megtanítva a gyerek , hogy ne odamenjen? Minek megy oda. Nálunk az összes ajtó nyitva van, ilyen gond soha nem volt még. Zárat kéne cserélni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem ilyen választ vártam, kedves mogorva anyuka.
2013. jan. 28. 21:21
3/10 anonim válasza:
Kell bele egy másik zár és ennyi az a legegyszerűbb.
4/10 anonim válasza:
lakatpánt,lakat.KIcsit tapló megoldás, de egyértelmű.
5/10 anonim válasza:
Új zár kell bele.. bár nem értem miért baj ha bemegy a tesód.
6/10 anonim válasza:
Ha csak az információ szükséges hogy járt-e benn valaki míg nem voltál otthon, akkor nem is kell bezárni, csak megjelölni az ajtót. Pl. úgy, hogy egy kis darabka vékony cérnát szorítasz az ajtókeret és az ajtó közé olyan bokamagasságban, ha elmégy otthonról.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi!:D hat azert baj mert felturja az osszes szemelyes dolgom es hiaba kapott erte nem erti meg. Ezt elvezi
2013. jan. 29. 14:45
8/10 anonim válasza:
Van kulcsod a szobájához, nem? Túrjál Te is nála, aztán majd meglátjátok, ki bírja tovább idegekkel ;)
9/10 anonim válasza:
Nálunk még ajtó sincs a lakásban, csak a bejárati van. Érdekes mi nem problémázunk azon, ha bemegyünk a szobában, és éppen egyikünk bent van a tesómmal. Még akkor se ha meztelenek vagyunk , vagy éppen szexel egyikünk. Bár ez a neveltetéstől is függ, mi gátlástalan személyek vagyunk.
10/10 Ágh Ferenc válasza:
A kilincsről egy olyan lánc, ami átfér a kulcs fején és ha átfűzöd a láncot, arra egy pici lakat, hogy ne lehessen a kulcsot elfordítani! Így ha bezárod az ajtót, a kulcsot benne hagyod, kis lánccal és a lakattal lezárod, akkor a gond kilőve! Kisérletezz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!