Kulcsmásolás? Kell-e hozzá a kulcs?
Figyelt kérdés
Egy kulcsról szeretnék másolatot csinálni, de nem tudom elvinni a boltba, ha belenyomom egy gyurmába a mintáját és elvinném úgy nem tudják megcsinálni? Esetleg valami ötlet?2012. dec. 28. 14:54
2/14 anonim válasza:
Szeretnél valahová betörni ?
Nem hülyék a nyomozók,ne feledd.
3/14 A kérdező kommentje:
jah jah, szeretnék betörni a tesom szobájába ujjévkor, hogy birjak dugni....
2012. dec. 28. 15:04
4/14 anonim válasza:
Nyilván a másolós nem varázsló :) de miért nem tudod levinni a kulcsot?
5/14 anonim válasza:
nem lehet így megoldani, mindenképp kell hozzá a másolandó kulcs, mert az a 'vonalvezető' a reszelésnél
6/14 A kérdező kommentje:
Értem. Nem tudom levinni, mert nem kapom el. max egy pár másodperc alatt bírnám belenyomni egy gyurmába....
2012. dec. 28. 15:08
7/14 anonim válasza:
Kérd el normálisan a szobát szilveszterre,cserébe megígéred hogy vigyázol mindenre,tisztaságra,rendre,ne hazudj..mond meg hogy társasággal lennél.
Ideje felnőni és elkérni a szobát mint testvér a testvérnek,és felnőttként viselkedni.
Ha nem adja oda így sem kölcsönbe a szobát,akkor meg egy igazi oláh prosztó-tapló tahó a testvéred.
Bocs a betöréses vádért(2ik)
8/14 A kérdező kommentje:
Értékelem a hozzászólásod, de nem ismered ennek a multját. Egyébként én is így kérném :)
2012. dec. 28. 15:20
9/14 anonim válasza:
Egyébként az ilyen normál szobakulcsok nem léteznek túl sok formában. Ha tudsz szerezni egy másik lakásból kulcsokat (pl. panelben, amiben ugyanolyan ajtók vannak), akkor találsz olyat, ami nyitja.
10/14 Zsolt75 válasza:
Túl sok Amcsi krimit nézel szerintem....
Nem kell fáradnod egy kulccsal meg gyurmával,,, elég szokott lenni egy hitelkártya is meg némi rágópapír.. tudod a fényesebb fajta...
:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!