Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehetne megcsináltatni...

Hogyan lehetne megcsináltatni ezt az ágyat?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 24. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

(A giccs netovábbja... :D )

Szerintem ezt műanyagból kell kiöntetni egy gipszmintakészítővel megcsináltatni a negatívat. Viszont sorozatgyártásra lehet piacképes :) Vágj bele.

2013. jan. 24. 23:00
 2/7 kunu lenke ***** válasza:
28%
Szia.Szerintem keress kőfaragót?!
2013. jan. 25. 00:26
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Megcsinálom neked, ha van rá egy misid.
2013. jan. 25. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:

:-)

Én elvállalom 7K-ért is...

2013. jan. 25. 11:48
 5/7 A kérdező kommentje:
3.-és 4.-ik válaszoló ezt komolyan gondoljátok?és helyileg hol tudnátok megcsinálni,illetve ebben az árban minden benne van?vagy jön még rá vmi?
2013. jan. 25. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

A matraccal nem tudom mit lehetne kezdeni, valószínű, az csak szivacs tudna lenni, ehhez nem értek. De magát az ágyat meg tudom neked csinálni, az említett áron.

Az még kérdés, hogy mintha lámpák lennének a kagylóhéjon, és ez akarod-e nagyon.

Mert ez felvet némi bonyodalmat, de nem megoldhatatlan....

No meg az anyagok.

Ezt nagyjából úgy képzeld el, hogy egy kemény műanyag felületet kapsz, mint egy vitorláshajó, mondjuk.

2013. jan. 26. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Lehet, hogy fúzionálnunk kellene a "műanyagos kollégával"??

Ha ő megcsinálja az önhordó műanyag-héjat, én meg megoldom bele a matracot + a párnákat + a világítást.

Hozzátenném, hogy egy komoly acélváz is kellene hozzá, ami megtartja a felső részt, hogy ne csukódjon a fejedre véletlenül se a kagyló teteje.

(Természetesen ezt is meg tudom hegeszteni.)

Bp.-i vagyok.

Amúgy nem annyira egyszerű ezt megcsinálni, mint amilyen az első ránézésre tűnik.

Ráadásul, a végeredmény tekintetében, igen keskeny a mezsgye az ízléstelen és az ízléses között.

Végül, de nem utolsó sorban, a képen látottnál, jóval fejlettebb, ledes hangulatvilágítással tudnám megoldani...

Ha komoly, akkor írj egy privátot, de mindenképpen át kell beszélgetni a témát, hogy mik az igényeid, és mi az ami megvalósítható ebből.

2013. jan. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!