Nos maradjunk annyiban, hogy ha nagy méretű bútorról van szó, akkor mindenképp kellene egy segítség, legalább a helyére állításnál, de lehet, hogy a szerelésnél is! Reménykedjünk abban, hogy két ember már össze tudja hozni az összeszerelést! A leglényegesebb dolog, hogy a munka előtt feltétlenül tisztázásra kerüljön, hogy minden alkatrész megvan-e! Ha ez rendben, akkor nagy baj nem lehet! Egyébként nézz be ide és talán könnyebb lesz! [link]
2013. jan. 22. 10:21
12/19 anonim válasza:
/10/ Ezek szerint régebben nem volt bútor ezekben a lakásokban.Mert lapra szerelt nem rég óta van. .Egyébként a bútor asztalosok,ezeket úgy szokták csinálni ,hogy olyan méretben amit be lehet vinni,vagy 2-3db és ott össze rakják. / én úgy tudtam ,hogy az ilyen pici lakásoknál a m2 kevesebb, nem pedig a nyílások/ És ki mondta ,hogy olyan kis lakásba kell a hölgynek. Akkor is merem fikázni,mert sajnos nekem is van, /mert egy H...e voltam amikor meg vettem!!!!! 35e-ér vettem 4-éve ,70e-ért csináltak volna az asztalosok ,és ezt még nekem kellet össze rakni.És azóta rendszeresen javítani mert egy hulladék.Már előre félek a festéstől ha lesz, mer ha odébb kell rakni és vissza akkor szét fog esni.Én is pont amiatt vettem,hogy a kertes ház emeletére könnyen fel lehet vinni.Bár nekem mondták volna azt ,hogy felejtsem el.Az óta vettem a fenti gyerek szobába is, de azt helyi asztalosok csinálták,super lett. És tudok egy ismerősnél is , és Ő is fikázza.
2013. jan. 22. 11:18
13/19 szokratesz válasza:
bútor és bútor közt is van különbség. Azért mert te kifogtál egy gyengébb minőséget kár általánosítani. Egyébként a lapraszerelt bútor lehet akár valódi fából is semmi köze a bútorlaphoz. Ez csaka szállítási és raktározási költségcsökkentés miatt fejlesztett dolog.
2013. jan. 23. 16:11
14/19 anonim válasza:
Igazad van!!!!!!!! Biztos azért olyan olcsó!!! Tömör fa ,hol élsz te? Tudod te mi a tömör fa mozgása,mire a boltba érne a 10db lap 30 irányba nézne. De te ezt jól tudod,látszik a helyes válaszaid számán .
2013. jan. 23. 16:19
15/19 szokratesz válasza:
kisokos menj be a bútorboltba és nézz körül mielőtt olyanba ütöd az orrod amiheh lövésed sincs.
A fából készült bútorokat nem egy darab fából gyártják hanem sok kicsibőlépp azért hogy a deformálódásokat elkerüljék.
Amire te gondolsz azok az egyedileg gyártott régi antik bútorok, csapolva és ragasztva.
2013. jan. 23. 17:40
16/19 anonim válasza:
15-ös ,NA kiszólt a luk a gödörből. Nem fogok veled vitázni mert egy igazi balfék vagy, és NEM vagy méltó a Szókratész név viselésére sem! Mer ő egy nagyon okos ember volt ,de te csak a szégyent hozod rá! Még a helyesírásod is rossz ,pedig itt a gép kijavítja, és mégis ,akkor milyen lehet az életben.A válaszaid száma gyönyörű, nem ég le az orcádról az a 1cm vastag bőr.Én elbujdosnék a helyedben! És felesleges válaszolnod mert most kitörlöm a kérdést az oldalamról. Tudod Okos enged ,szamár szenved! És ugye te neveztél engem okosnak. / én nem személyeskedtem veled ez előtt /
2013. jan. 24. 08:40
17/19 szokratesz válasza:
Igazad van Te nem is kisokos vagy hanem gyáva nyúl. Megcáfolni nem tudod az információt de duzzogni azt már igen. Na ez a Te dolgod. Meg aztán egyébként is Te kezted a lapraszerelt bútorok plifungolását,holott a kérdés nem erről szólt. Egyébként én az ausztriai árakat tudom, ott 100 euró a kiszállási díj plusz a bútor értékenek a 10-20 %-a.
de a kérdéshez kapcsolódva manapság a bútorok 80%-alapraszerelve kerül forgalomba költségtakarékosság miatt. Az általános igényeknek teljesen megfelelnek. Sőt sokszor nem is lehetne más bútort pl. egy lakótelepi 9. emeleti lakásba bevinni ha nem lenne szétszerelve.
Le lehet nézni ezeket, de az emberek igényeinek teljesen megfelelnek.
2013. jan. 24. 14:26
18/19 anonim válasza:
Én ( nő vagyok) fiammal félóra alatt összerktunk egy polcrendsezrt, voltak benne fiókok is.. imbuszkulcsot szoktak adni hozzá, aztán már csak csavarhózó szokott kelleni. Attól hogy nő vagyok a wc trtálytól kezdve mindent megszerelek, gázra nem vállalkozom, de villanyt, konnktort, kapcsolót, stb. Ez alap.
2013. jan. 28. 08:49
19/19 Róbert Kléger válasza:
2013-01-21 2017-08-25 Végül nem konkrét ár ajánlatokat kaptál, mindenkitől. Mint az a feltett kérdésed elvárta.
Mi lett az akkori bútor történeted? Meg lett vásárolva? Idegenek rakták össze? Azóta még az a bútor áll vagy már azóta lett új?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!