Lapraszerelt bútort mennyiért szoktak összeszerelni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 13:01
1/19 anonim válasza:
Felejts el ! Gyenge minőségűek. Közepes kézügyességű ember össze tudja rakni. Mester kb:1000 ft/h.
2/19 kunu lenke válasza:
Szia.Ma már úgy készítik tervezik meg a bútorokat,hogy szaktudás nélkül is bárki össze tudja szerelni.Olyan rajzokat mellékelnek,hogy nem szükségszerű a szakember az összeszereléshez.Talán már egy kamasz is képes összeszerelni.
3/19 anonim válasza:
Én 2900Ft-ot kérek érte óránként, de ha van kézügyességed neked is menni fog.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Gyenge nő vagyok :-D, egyszer egy fa ládikát összeraktam, de egy háromajtós ruhásszekrénnyel már nem boldogulnék, azt hiszem. :-) Igen, tudom, hogy a lapraszerelt bútor nem olyan jó minőségű :-(, de míg egy háromajtós fa (jó, nem mindenütt fa) ruhásszekrény így 65.000 ft, csináltatva minimum 150.000 lenne, már sokat keresgéltem. :-((((((((
2013. jan. 21. 13:56
5/19 anonim válasza:
/1/ v ok, Értem,de hosszú távon meg fogod bánni! sokkal gyengébbek ,minden téren ,útána fogod javíttatni. Kivel ?mennyiért? Szánd rá majd összejön újra a pénz ,hidd el. Az ajtó zsanérok kiszakadnak a helyéről, a fiókok szétesnek stb. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
6/19 anonim válasza:
3-as ki az a H....e aki kifizeti neked ezt az órabért? 600-700e-t akarsz keresni 1-hó alatt. /de csak szeretnél/
7/19 anonim válasza:
Egy asztalos haver 1-2 üveg sörért megcsinálja. ;)
8/19 anonim válasza:
6-osnak:
Számolj inkább kicsit!
Kimész, viszel szerszámot, fizetsz a parkolásért (550Ft/h), tankolod az autót, súlyadó, biztosítás, egészségbiztosítás, szja, társasági adó, stb...
Mindezt ki kell fizetned.
A szekrénnyel meg végzel nagyjából 1 óra alatt.
A megrendelő kiszállással mindennel fizet mondjuk 6000Ft-ot és kész a szekrénye.
Ha készen venné, vagy asztalossal csináltatná, nem ennyivel lenne csak drágább!
És ezzel nem tudsz sokat keresni, hiszen ilyenből háromnál több nem nagyon fér bele a napodba.
Szted olyan nagyon sok az a BRUTTÓ 15000/nap?
9/19 anonim válasza:
A többi mester miért dolgozik 900-1200.között.
10/19 anonim válasza:
2-3-4 ezer.
Amúgy kár fikázni a lapraszerelt bútorokat, hiszen egy 27-35 nm-es panel lakásba be sem lehetne tuszkolni egy nagyobb darabot, ha egyben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!