Hamarosan elköltözöm egy lakásba. Segítségre lenne szükségem! Mi kell egy lakásba?
Figyelt kérdés
Bútor van. Olyan dolgokra gondoltam, mint tányér készlet, poharak, edények, konyharuha, törölköző, szőnyeg, függöny, wc-ülőke, szappan adagoló... stb...:)2013. jan. 12. 02:16
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ezekből már szép kis listát lehet írni. Ilyenekre gondoltam, csak nekem 1-2dolog eszembe se jutott!
Amíg az ember a szüleivel él, hajlamos azt hinni,hogy az alufólia a konyhában, a felmosó meg a fürdőben terem!:) Csak aztán kiderül,hogy azt valaki oda rakja!:O
2013. jan. 13. 21:23
12/14 anonim válasza:
Amikor összeköltöztünk a párommal volt egy csomó mindenünk, de mindig hét közben derült ki, h mi kellhet még. Szépen felírtuk menet közben, aztán hét végén megvettük: lavór, csipesz teregetni, teaszűrő, tésztaszűrő, tojásszeletelő, meg egy csomó olyan dolog, ami nem létfeltétel, de jobb ha van.
13/14 anonim válasza:
A felsoroltakon túl még nem baj ha van egy kalapács, csavarhúzó, fogó,szög is.
És tényleg sok minden majd menet közben fog kiderülni
14/14 anonim válasza:
burkolat, fürdőszobai bútorok, zuhanykabin, kád, szaniterek, csaptelepeket itt ajánlom hogy vegyél: www.siltbt.com ország egész területére kiszállítják, segítenek a megtervezésben, kivitelezőt is ajánlanak! Nagyon kedvező áron dolgoznak! Bármilyen kérdésre válaszolnak még akkor is ha esetleg nem tőlük rendelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!