Gyors segitségre lenne szükségem! Most megyünk zuhanykabint venni milyet vagyek? Lejön e a zuhanytálcárol a fehér zománc?
foggalmam sincs milyen legyen,mivel sima üvegeset akartam de eszembejutott minden vizcsepp meglátszik majd rajta. nos arra is gondoltam hogy a müge legyen fehér mert aminek hátfala van. de ha idővel lejön rola az a fehér müanyag?de ha csempe van a mögötte akkor azmeg elveszíti idővel a szinét.
Arra is gondoltam hogy magas zuhanytálcásat veszek mivel abban a kicsi gyerekem még fürödni is tud ha akar,és mosni is tudok benne,de nehéz belelépni.
a másik amire még gondoltam van az a sima szögletes és nemkerek zuhyankabin és az enm üveg hanem plekszit az üvege és azt lehet ugyis hogy csempébe tesszük az alját és azon gurul a görgö és nemveszünk hozzá tálcát,mertha esetleg elromlik és a viz a tálca mellé megy kirohad az egész,deha simát veszek akkor azon nemmegy át a viz mert csempe az alja. de az túl egyszerű. szóval jelenléeg döntésképtelen vagyok
A Zuhany kabin ajtaja legyen olyan mintázatu akár üveg akár plexi ami vízcseppeket ábrázol mert így a későbbiekben nem ronda ha rajtamarad a vízkő.
A tálca meg szerintem olyan jobb aminek van pereme mert ami manapság divat nem praktikus. A méretét ciki nem ciki próbáld ki mint nagyanyáink a kádat anno :)Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!