Melyiket válasszam, új hűtőt vegyek vagy nagy bevásárlás?
Figyelt kérdés
Új hűtő és üres szinte üres lesz de legalább látványos hogy tudom mire ment el a pénzem. Vagy nagy bevásárlás de nem vehetek olyan dolgokat amit fagyasztóba vagy esetleg hűtőbe tehetek mert nem lesz hely ahova tegyem. Anyós hűtőjét használjuk de illő már visszaadni. Illő egy saját hűtő fagyasztó részel.2013. jan. 4. 15:36
1/3 anonim válasza:
Használt de jó minőségű hűtő és közepes bevásárlás.
2/3 anonim válasza:
Ha amit veszel nagy bevásárláskor, nem tudod elrakni, egyértelmű hogy hűtő. Aztán utána már lesz hova pakolni amit vesztek. Mikor mi vettük az első hűtőnk, az is olyan projekt volt, hogy következő hónapig gyakorlatilag csak a párizsi volt benne, meg az a pár dolog ami kellett a vacsihoz (pl egy darab oldalas, vagy ha több napra főztem, akkor kis edénykében a maradék. Utána következő hónapban lementünk Miskolcra, és szépen feltöltöttük, hogy ne kelljen mindig a boltba szaladgálni, ráadásul legalább háromszoros áron. Persze ez nem jelentette azt, hogy éheztünk, vagy valami, csak addig nem volt hűtőnk, szóval gyakorlatilag sosem volt itthon semmi. A következő hónapig még ugyanígy mindig csak az aznapra valókat vettük meg, annyira használtuk ki csak, hogy több napi kaját megfőztem.
3/3 titak válasza:
"Amíg nincs disznóólad ne vegyél malacot"- mondta öregapám.
"ólat csak egyszer kell csináni, malacot vehetek bármikor"- mondom én. - érthető nem? :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!