Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nagy bevásárlás hol történik?...

Nagy bevásárlás hol történik? Tesco, inters, cora? és milyen időközönként? Mit vesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

és miket vesztek?

Mi wc papir, szörp, szappan, fogkrém, mosópor, öblitők húsok amiket mégaznap kipanirozok ugy rakom fagyasztóba, paradicsonypüre, só, cukos, liszt ,prézli, ilyenek, és kb havonta 2 szer mert mindig más az akció-

2009. szept. 27. 01:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Évekig mi is úgy intéztük a bevásárlásokat, hogy valamelyik nagyobb hipermarketbe (ahol éppen a legtöbb akció volt) kiautóztunk és fél napunk ráment a beszerzésre... Havonta kétszer... :-[

Ilyenkor dühöngött a férjem (miért cicózok mindenen annyit?), idegesítettek a gyerekek, én pipálgattam a hosszú listát (mi van meg rajta, mi nincs?), persze közben módosítani kellett ezt-azt, tehát vagy 20x oda-vissza végigrohantuk az áruházat a kerekes kocsival... :-[

RÉMES VOLT!!!

Aztán 2 éve rájöttem, hogy kényelmesen itthonról is bevásárolhatok : megrendelem az interneten, a megadott időpontban házhoz szállítják, felcipelik a 4. emeletre, én csak átveszem, bespejzolom és fizetek!... :D

Mindent ugyanolyan áron kapok, mintha a hipermarketben venném, egy csomó időt és sok-sok idegeskedést megspórolok!

2009. szept. 27. 03:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi oda megyünk, ahol nagyobb akciók vannak, előtte megnézzük az újságot. Tescoba nagyon ritkán megyünk, talán évente kétszer. Leginkább Corába járunk havonta 1-2 alkalommal. Amit veszünk: Mosópor, öblítő, fertőtlenítő, üdítő, pelenka, popsitörlő, zöldség, tészta, tejtermékek, szalámi, hús, liszt, cukor, szószok, és a legfontosabb: Valami meglepi a 9 hónapos kisfiamnak. :))
2009. szept. 27. 11:17
 3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező, bocs az offért. Az első válaszolótól kérdezném, melyik internetes oldalról vásárolsz?
2009. szept. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!