Milyen élni DINNYÉSEN, AGÁRDON, GÁRDONYBAN, VELENCÉN? Két kisgyerekkel költönzénk tehát ovi és iskola miatt is jó lenne tudni jók e a lehetőségek. Bevásárlás, étterem, cukrászda, játszótér, családbarát környezet. Irna aki ott él?
Mi régebben laktunk Gárdonyban (15 éve),Agárdra kellett oviba járnom...én gyerekként imádtam ott lakni,de sajnos el kellett költöznünk,mert nem volt túl sok munkahely...A mai napig bánjuk,h eljöttünk onnan,mert nagyon jó volt a környezet főleg ugye nekem illetve öcsémnek,de ugye élni is kellett valamiből!
Mamámék mostanában pedig szeretnének visszaköltözni :)
Már nagyon megváltozott,rengetek bolt van a környéken,étterem,cukrászda és nagyon szuper játszóterek...nyáron pedig Gárdonyban van egy isteni fagyizó...minden évben meglátogatjuk :)
Különben mi minden évben 1 hónapig lent lakunk nyáron :)
Tudom,h nem a kérdésedre válaszoltam,ne haragudj...de úgy vok vele,h azóta sok minden változott :)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni
20/L
Köszönöm, persze hasznos a válasz minden érdekel. Megkérdezhetem első hova költöztetek?
Mi sem ott dolgoznánk a férjem biztosan Pesten csak kérdéses a bejárás mennyire "rossz". Én a gyerekek miatt viszont közel szeretnék majd lenni szerintem Fehérvár jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!