Seat Altea XL 1,6 8V-családbarát vagy versenyló?
Egyik munkatársam a minap ült át a fenti járműbe nem kevés pénzért egy G Astra 1,4 90 le után, és azóta szinte őrületbe kerget bennünket a melóhelyen a jármű lehengerlő menetdinamikájáról, és a Suzukikat megszégyenítő üzemanyag fogyasztásáról áradozva..
Hát én ezeket némileg fenntartással kezelem, amióta az alábbi cikket elolvastam:
Vajon hol lehet az igazság?
Tanuld meg, az ilyeneknek mindig igazuk van. 1.6 102ló az jobban viszi azt a 1,5 tonnás kasztnit, mint egy komolyabb sor6, és mellé megelégszik 4 literrel. És még sportos is:)
Ezeket fel sem kell venni, örül, hogy vett egy új autót. Olyankor mindenki kicsit túloz. Nálunk is volt a mleóhelyen, aki megmagyarázta, hogy az ő H Astrája (1.6) 200nál autópályán megelégszik 6-6.5 literrel. Az nem számít, hogy a gyári végsebessége 188km/h :)
a fogyasztása kb ennyi:
A 12,8as gyorsulása igazi versenygéppé teszi az autót:)
Ahhoz kasztnihoz szerintem nagyon gyenge az a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!