Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kis lakásban élők! Vendégséget...

Kis lakásban élők! Vendégséget hogy oldjátok meg ha nincs rendes nagy asztalotok?

Figyelt kérdés

Olyan lakásban élünk,hogy a konyha elég kicsi,csak egy lehajtható 2 személynek elegendő asztalszerű van.

A szobában kanapé,2 fotel és egy kis dohányzóasztal.

Vendéget rossz így fogadni,dohányzóasztalra szoktam sütit kitenni,innivalót,rágcsát,kistányért,és tele is az asztal.

Rendes kajával meg se tudom kinálni a vendégeket.

Vagy olyan jó lenne társasozni,de ahhoz is rendes asztal kellene.De ha veszünk valami összecsukhatót,azt nincs hol tárolni...

Ti hogy oldjátok meg?

Költözni nagyobba majd csak akkor akarunk,ha jön majd a gyerek,de az még pár év.

2013. jan. 2. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
nekünk is ugyanígy van, mi a dohányzóasztalon társasozunk, odatoljuk a foteleket, és ennyi :) 3-4 barátunk szokott néhanapján átjönni enni vmit, akkor úgy eszünk h mindenki leül a kanapéra, fotelre, és kézben :)) egytálételeket főzök ilyenkor. de mi fiatalok vagyunk (24), és a barátok szintén ilyen idősek, legkevésbé sem érdekli őket, hogy hogy eszik az ételt. de sajnos ilyen nagyobb lakomát, pl karácsonykor nem tudok rendezni, mert az így már nem megoldható. pedig nagyon szeretnék, mert szeretem, ha vendégek jönnek. talán majd egyszer :)
2013. jan. 2. 15:21
 2/6 anonim válasza:
Hát, ha nagyobb asztalt szeretnél, akkor vehetsz olyat, aminek a két vége kihúzható, és ha vendégek jönnek, kihúzod a végeit, ha nem, akkor betolva marad. Ha még ez sem fér el, akkor a megoldás egy sima bútorlap. Nekünk is pici asztalunk volt, plusz vettünk egy 1x2 m-es deszkalapot, ami simán elfért a kamrába a fal mellé állítva, ha pedig vendégek jöttek, rátettük a kicsi asztalra, letakartam a terítővel, és azon ettünk. Csak vigyázni kell a súlyelosztásra, nehogy leboruljon.
2013. jan. 2. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy a konyhában is csak lehajtható asztalka van,nincs lába,csak a falon támaszkodik,és ha útban van,felhajtom.

Mi sem vagyunk öregek,akik jönnek 25-30 közöttiek,és hát ez van,tiszta tányér,finom süti végis,de jobb lenne asztalnál széken,nem kanapén kézben fogva.

Őket még oké is,de szülőket se ártana meghivni időnként,ők elvárnák hogy normális vendégség,de igy képtelenség.

Valami kicsire összecsukhatót muszáj lesz nézni,talán kamrába be tudom suvasztani vagy kanapé mögé,szék meg akad.

2013. jan. 2. 15:37
 4/6 anonim válasza:
Esetleg nézzetek olyat, aminek leszerelhető a lapja, és a lábai összecsukhatóak, mint a fregoli. Az pici helyen is elfér.
2013. jan. 2. 15:57
 5/6 anonim válasza:

Nézd, ez nem pont olyan, de összecsukható.

[link]

2013. jan. 2. 18:44
 6/6 Ágh Ferenc ***** válasza:
Itt keresd ki az összecsukható asztaloknál! [link] az IKEA árúlt olyan asztalt, amelyiknek volt két kinyitható csőtámasza és külön egy lap hozzá.A támasztók tetején gumigyűrűk voltak, hogy ne csússzon el a lap rajtuk. Összecsukva a fal mellett kb 10 cm helyet foglalt.Sajnos most nem látom a reklámok közt, azért írom így le, hátha adok ötletet vele.Akkoriban addtak hozzá négy összecsukható széket is, ami most is létezik náluk.Még valami: [link]
2013. jan. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!