Nagymamával együtt saját szoba nélkül. Járt-e valaki hasonló helyzetben?
Egyébként ha a nagyi ilyen akítv , akkor miért KELL felköltözni hozzá?
Lehet csúnyán hangzik de valami módon rá kell venni , hogy kompromisszumot kössön dolgokban. Nektek is kell élettér.. Arról nem is beszélve, hogy ebből így nehezn lesz családalapítás. Ilyen közgbe még a babát se lehet megcsinálni, nemhogy felnevelni...
Igen, nagyi elég aktív, a korához képest, de mivel a járása nagyon nehézkes, ezért kell neki a segítség, illetve senkije nincsen a Páromon és rajtam kívül, mellesleg Páromnak nem él már nagyiján és rajtam kívül senkije. Elgondolkodtató, hogy megéri-e, már beszéltünk erről Párommal, s abban maradtunk, hogy amíg összeszedjük egy kicsit magunkat anyagilag, addig valahogyan ki kellene húzni, tulajdonképp szerintünk sem éri meg, hogy rámenjen a kapcsolatunk, családunk, bár a mai helyzetben eléggé komoly lépés "dobni" egy lakást.
Nagymama kb 30 éve nem dugta ki az orrát otthonról, a lakás is annak megfelelően néhány évtizednyit elmaradott berendezését illetően, mi pedig nem vihetünk szinte semmit, még a saját ágyunkat sem. Én 2 diplomával nem kapok vidéken állást, gondoltam hátha Pesten több esélyem lenne erre is. Én úgy gondolom az ilyen formában a nagyival való együttélés átmeneti állapot lehet, maximum, de lehet én vagyok nagyon kényelmes.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Hát, ha egy szobában kell lennetek, lehet én direkt hangoskodnék, vagy valami, hogy hátha aztmondja, hogy menjetek a másik szobába.
Vagy meg kéne beszélni vele valahogy, hogy ti vigyáztok rá, ti látjátok el, neki is jó, hogy ott vagytok, akkor ti is kényelmesebben éljetek, mert nektek ez így nem jó, nem vagytok gyerekek, ha van külön szoba, miért nem mehettek be, majd ha kiköltöztök, akkor visszarakjátok a dolgait oda, ahonnan ellettek mozdítva. De ha semmi sem jó, akkor nézzetek olyan albérletet, ami nincs berendezve, azok elég olcsóak szerintem, és legalább nyugalomban lennétek.
nem vagytok normálisak ha odaköltöztök, ilyen háttérrel, ilyen körülményekbe
26m2-en nem férünk rendendesen ketten, nem hogy ti 15-ön
ha nem változtat a feltételein akkor ez egyenlő az őrülettel
ennyit nem ér meg egy lakás sem, főleg ha a nagyi még lehúz vagy 10 évet fekve
a diplomát meg ki kell törölni az önéletrajból és lesz állásod, vannak kétkezű munkák is amikért fizetnek
de ennyi erővel már egyszerűbb, és jobb lenne külföldre menni, ha már úgyis költöztök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!