Miféle váza lehet? Válasz kéne, gyorsan!
Van egy vázánk, amit én személy szerint sosem tartottam szépnek, ezért megkérdeztem, miért nem dobjuk ki. Anyám azzal érvelt, hogy ezt még az ő nagyszülei kapták régen, és h nemzedékről nemzedékre vándorolt. Kíváncsiságból megnéztem, és az aljára 1582 volt "írva", vésve, vagy hogyan tették oda. Elhűlve kérdeztem a nagyit, ez ilyen öreg váza? Erre ő csak bólintott.
kérdés: lehetséges, hogy ilyen idős ez a váza? akkor ez már muzeális érték?
Semmiképp ne dobd el vagy ha ezt teszed ird meg nekem hova dobtad! :-)
Elképzelhető ,hogy múzeális érték de ha ilyen családi ereklye akkor mindenképp becsüld meg mégha nem is tetszik neked.
vigyázz rá és ki ne dobd. tavaly véletlenül lelöktem a lépcsőn kabát keresés közben a családi ereklyének számító állóvázát...hát teljesen magamba roskadtam, pedig csak 20 éves voltam akkor tehát nem is egy túl idős ember...sose tetszett az a váza, de mindig is imádtam mert ha ránéztem eszembe jutott a nagyim aki mindig telepakolta szárított virággal...
ebből azt akarom kihozni, hogy utólag te is nagyon megbánnád a dolgot...inkább tedd szekrény aljába, vagy valahova ahol nem látod ha nem szeretnéd látni, de sose dobd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!