Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Használtok a wc elé szőnyeget?

Használtok a wc elé szőnyeget?

Figyelt kérdés
A kivágottra gondolok. Nem csúszkál el?
2012. okt. 21. 17:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát pedig igazán pisilhetne ülve!
2012. okt. 21. 18:44
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha egy férfi elég intelligens ahhoz,hogy felfolgja,hogy nem attól férfi,hogy állva pisil,és tiszta fröcsögés minden,akkor meg lehet vele beszélni.Arról nem beszélve,hogy elég rég mondják az urológusok,hogy a férfiaknak is ülve kéne,mert csak úgy ürül ki minden a hólyagból,tehát egészségesebb,mert nem pang.
2012. okt. 21. 19:14
 13/20 A kérdező kommentje:
na majd ezt mondom neki hátha ez hatni fog.
2012. okt. 21. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Nálunk van szőnyeg előtte, mert éjszaka, ha ki kell menni, a fene se fog papucsért kotorni a sötétben.

Az én férjem néha állva, néha ülve pisil, mégsem lesz dzsuvás a szőnyeg.

Egy héten egyszer amúgy is átmosom az összes fürdőszoba szőnyeget, egy ide vagy oda, nem számít.

2012. okt. 21. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:

igen, használok. az ember ülve hugyozik, be van idomítva. nem ment össze a farka, pedig már lassan 3 éve hogy megkértem rá :)

hetente mosom a fürdőszőnyeget, mert akkor gyűlik össze olyan adag, amibe passzol :)

2012. okt. 22. 05:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Fújj! Már bocs, de milyen az aki mellé hugyozik a wc-n?!

Amúgy én is F vagyok, de soha nem szoktam szanaszét fröcskölni.

Amúgy mi is azért nem használjuk, mert papucsban járunk be a helységbe, így a fehér szőnyeg két nap alatt szürke lenn. És tényleg egyszerűbb így tisztán tartani és papucsban nem fázunk.

De a fürdőszobában van szőnyeg, hogy ahogy kilépünk a kádból ne legyen hideg és ne csússzon.

2012. okt. 22. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Csak a kád mellett van, de azt is felszedem, ha fürödtünk.

A WC elé nem teszek, mert papucsban vagyunk általában, így koszolódna.

2012. okt. 22. 15:27
 18/20 A kérdező kommentje:

Nagyon rendes tagok vagytok, hogy foglalkoztatok a témával.

Köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 22. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:

nálunk nincsen, de ez emeleti panel lakás, és nem olyan hideg azért a padló. Előtte kertesben laktunk ott nem volt, de nagyon utáltam, olyan hideg volt mindig nélküle. De valahogy nem vettünk.

A szüleimnél a fürdőben van padlófűtés, ott nincs, a wc-zuhanyzóban nincs padló fűtés ott van ilyen és tök jó.

Amúgy az én párom is állva pisil, én mondtam neki, hogy jó akkor vagy wc-t pucol mindennap vagy leül és láss csodát neki se ment össze a farka. Amúgy elmondanám a szkeptikusoknak, hogy nem ügyesség kérdése a fröcskölés, az állva pisilés a piszoárhoz van kitalálva, nem a rendes wc-hez.

2012. okt. 22. 20:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Elnézést az én párom SEM állva pisil, hanem ülve.
2012. okt. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!