Használtok a wc elé szőnyeget?
Nálunk van szőnyeg előtte, mert éjszaka, ha ki kell menni, a fene se fog papucsért kotorni a sötétben.
Az én férjem néha állva, néha ülve pisil, mégsem lesz dzsuvás a szőnyeg.
Egy héten egyszer amúgy is átmosom az összes fürdőszoba szőnyeget, egy ide vagy oda, nem számít.
igen, használok. az ember ülve hugyozik, be van idomítva. nem ment össze a farka, pedig már lassan 3 éve hogy megkértem rá :)
hetente mosom a fürdőszőnyeget, mert akkor gyűlik össze olyan adag, amibe passzol :)
Fújj! Már bocs, de milyen az aki mellé hugyozik a wc-n?!
Amúgy én is F vagyok, de soha nem szoktam szanaszét fröcskölni.
Amúgy mi is azért nem használjuk, mert papucsban járunk be a helységbe, így a fehér szőnyeg két nap alatt szürke lenn. És tényleg egyszerűbb így tisztán tartani és papucsban nem fázunk.
De a fürdőszobában van szőnyeg, hogy ahogy kilépünk a kádból ne legyen hideg és ne csússzon.
Csak a kád mellett van, de azt is felszedem, ha fürödtünk.
A WC elé nem teszek, mert papucsban vagyunk általában, így koszolódna.
Nagyon rendes tagok vagytok, hogy foglalkoztatok a témával.
Köszönöm a válaszokat.
nálunk nincsen, de ez emeleti panel lakás, és nem olyan hideg azért a padló. Előtte kertesben laktunk ott nem volt, de nagyon utáltam, olyan hideg volt mindig nélküle. De valahogy nem vettünk.
A szüleimnél a fürdőben van padlófűtés, ott nincs, a wc-zuhanyzóban nincs padló fűtés ott van ilyen és tök jó.
Amúgy az én párom is állva pisil, én mondtam neki, hogy jó akkor vagy wc-t pucol mindennap vagy leül és láss csodát neki se ment össze a farka. Amúgy elmondanám a szkeptikusoknak, hogy nem ügyesség kérdése a fröcskölés, az állva pisilés a piszoárhoz van kitalálva, nem a rendes wc-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!