Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Használtok a wc elé szőnyeget?

Használtok a wc elé szőnyeget?

Figyelt kérdés
A kivágottra gondolok. Nem csúszkál el?
2012. okt. 21. 17:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem használunk, mert a kutya szereti lepisilni, ha sikerül neki besurrani. Amúgy használnék.
2012. okt. 21. 17:56
 2/20 anonim válasza:
Mivel a padlócsempe hideg, főleg nagy dolog végzésekor zavarna, ha nem lenne a lábam alatt szőnyeg. Nem hordok házi cipőt sem, tehát jól jön.
2012. okt. 21. 18:01
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Ahol a férfiak állva pisilnek,ott nem tanácsos.mert moshatod 3 naponta.
2012. okt. 21. 18:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
én sem, épp a 3. válaszoló által írtak miatt. járólapon így is úgy is papucsban mászkálok, a klotyóba is papucsban tévedek be, tehát nem fázik a lábam vakkantás közben. amúgy nekem kicsit kispolgári ez a puha hatású műanyag bolyhos szőnyeg, ráadásul anélkül könnyebb is tisztán tartani a wc környékét (felmosáskor körbemosom domestosos vízzel)
2012. okt. 21. 18:09
 5/20 rémuralom válasza:
100%
A harmadiknál a pont, pontosan ezért nem használunk. Tipikus legénylakás. A szárítóról akkor szedjük le a cuccot, amikor újabb adagot mosunk, és akkor sem hajtogatjuk be a szekrénybe, hanem jobb esetben is csak beszórjuk, rosszabb esetben pedig a szék támláján halmozzuk fel a napokkal korábban megszáradt ruhát. Van úgy, hogy a mosatlan is napokig tornyosodik a konyhában. Ilyen környezetben nehezen tudom elképzelni, hogy rendszeresen mosnánk a szőnyeget, anélkül meg semmi haszna nincs, sőt.
2012. okt. 21. 18:10
 6/20 anonim válasza:
100%
kettes vagyok: Nyilván, ha férfival élnék én sem győzném mosni a szőnyeget, a többi válaszolóhoz hasonlóan, de mivel egyedül élek nőként, így számomra praktikus :)
2012. okt. 21. 18:17
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos az én párom se hajlandó ülve pisilni így néha mellé menne az biztos. Mi is papucsban mászkálunk a lakásban így hamar elkoszolódna még attól is a szőnyeg. Így akkor én most is lebeszélem magam erről a dologról.
2012. okt. 21. 18:19
 8/20 A kérdező kommentje:
habár a wc tetőre talán jól jönne az a szőrme. Ahogy mindig fel le nyitogatjuk úgy a tartály mintha sérülne egy kicsit. De így külön, hogy tetőhuzatot vegyek az nem tetszik meg talán könnyebb így hogy nincs rajta tiszítani is
2012. okt. 21. 18:23
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Itt van, de ha egyedül lakom majd, tuti nem fogok. Csak annyi az oka hogy nem szeretek szőnyegeken állni/sétálni mezítláb, itthon pedig mindig mezítláb vagyok. Zavarja a talpam. :)
2012. okt. 21. 18:24
 10/20 anonim ***** válasza:
26%
te megkérted a párod, h pisiljen ülve? nem csodálom, h nemet mondott :)
2012. okt. 21. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!