Fürdőszobába érdemes szőnyeget tenni? Ti milyen kilépőt használtok a kád elé?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:18
1/10 anonim válasza:
Hát ilyen gumisat. Nem tudom mi a neve, de ilyen szivacsos-gumis szőnyeg, szóval nem pamut.
2/10 anonim válasza:
Előző vagyok, itt egy kép amiről talán eltudod képzelni.
3/10 anonim válasza:
Én pamutot, szerencsére nem pocsol a család :) Mivel pici a fürdő, nappal is rálépkednének, ha mennek a csaphoz, így napközben felteszem a kád szélére, és csak fürdéskor tesszük le.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Vastag pamutban mondjuk az a rossz, hogy mosások alkalmával elvékonyodik, és nagyon nehezen szárad.
6/10 anonim válasza:
nekem gumirozott alju felül pamut kilépőm van,amihez van wc elé tehető,meg wc-re tehető rész is,egyforma mintával
(kb 2 centi vastag)
7/10 anonim válasza:
Vagy fát, vagy gyakran mosható vastag frottírt javaslok. A poliakármi alapuakat imádják a gombák!
8/10 anonim válasza:
A textilt könnyebb fertőtleniteni, alaposabban kimosni, igy higiénikusabb, ráadásul ez felszivja a lecsurgó vizet, mig a szivacsos csak " tocsog, cuppog" a vizben, a második fürdőzőnek már nagyon kellemetlen rálépni. Kiszáritani is nehezebb.Nekünk a legegyszerűbb,szőr nélküli kádkilépő vált be. A hosszú szőr összegabalyodik, nehezebb tisztitani, száritani.
9/10 anonim válasza:
Spar-ban a mostani pontgyűjtő akcióban lehet venni Vileroy -Boch fürdőszobai textileket, 1990.- a kádkilépő, olyan, mint a jobb szállodákban: törölköző anyag, csak vastagabb. Már vettem, nagyon klassz, tök jó mosni is. :-)
10/10 anonim válasza:
nekem gumis aljú van, egyáltalán nem csúszik ezért is vettem, könnyű kimosni is, mert csak kicsit puha a teteje, hogy ne legyen rossz kilépni rá, napközben a kád szélén szárad, vagy a terasz korlátján, attól függ milyen idő van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!