Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fürdőszobába érdemes szőnyeget...

Fürdőszobába érdemes szőnyeget tenni? Ti milyen kilépőt használtok a kád elé?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:18
 1/10 anonim válasza:
100%
Hát ilyen gumisat. Nem tudom mi a neve, de ilyen szivacsos-gumis szőnyeg, szóval nem pamut.
2010. jún. 26. 15:25
 2/10 anonim válasza:

Előző vagyok, itt egy kép amiről talán eltudod képzelni.

[link]

2010. jún. 26. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pamutot, szerencsére nem pocsol a család :) Mivel pici a fürdő, nappal is rálépkednének, ha mennek a csaphoz, így napközben felteszem a kád szélére, és csak fürdéskor tesszük le.
2010. jún. 26. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes szőnyeget tenni a fürdőszobába. Nálunk ilyen kilépő van. [link]

Ilyen kilépő szőnyeget szeretnék

[link]

[link]

2010. jún. 26. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Vastag pamutban mondjuk az a rossz, hogy mosások alkalmával elvékonyodik, és nagyon nehezen szárad.
2010. jún. 26. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem gumirozott alju felül pamut kilépőm van,amihez van wc elé tehető,meg wc-re tehető rész is,egyforma mintával

(kb 2 centi vastag)

2010. jún. 26. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy fát, vagy gyakran mosható vastag frottírt javaslok. A poliakármi alapuakat imádják a gombák!
2010. jún. 26. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
A textilt könnyebb fertőtleniteni, alaposabban kimosni, igy higiénikusabb, ráadásul ez felszivja a lecsurgó vizet, mig a szivacsos csak " tocsog, cuppog" a vizben, a második fürdőzőnek már nagyon kellemetlen rálépni. Kiszáritani is nehezebb.Nekünk a legegyszerűbb,szőr nélküli kádkilépő vált be. A hosszú szőr összegabalyodik, nehezebb tisztitani, száritani.
2010. jún. 28. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Spar-ban a mostani pontgyűjtő akcióban lehet venni Vileroy -Boch fürdőszobai textileket, 1990.- a kádkilépő, olyan, mint a jobb szállodákban: törölköző anyag, csak vastagabb. Már vettem, nagyon klassz, tök jó mosni is. :-)
2010. jún. 28. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem gumis aljú van, egyáltalán nem csúszik ezért is vettem, könnyű kimosni is, mert csak kicsit puha a teteje, hogy ne legyen rossz kilépni rá, napközben a kád szélén szárad, vagy a terasz korlátján, attól függ milyen idő van rá.
2010. szept. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!