Milyen javaslaitok lennétek egy mosdókagyló nélküli fürdőszobába?
Szóval az albérletben, ahova költözöm nagyon pici a fürdő, csak egy kád és a mosógép fér el benne, nincs kagyló, és nem tudom, hogy lehetne ezt áthidalni....Gondoltam azokra az állványokra, amin egy lavór van, de még az sem férne be sajnos...:-(
Tudom, hogy egy kádban is lehet kezet mosni, meg ilyenek, de egy fürdőszobához azért hozzátartozik egy mosdókagyló...csak kényelmesebb úgy a fogmosás....
Majd meg kell néznem, hogy esetleg a kád felé lehet-e mosdókagylót rakni...csak azért nagyon sokat erre nem szeretnék költeni, mert ugye csak albérlet...ha sajátom lenne, megoldanám, rögtön lecserélném a kádat egy jó kis masszázs zuhanyra:-)) és rögtön elférne a mosdókagyló is.
Jha..eszembe se jutott h ffi...de jó...lassan elfeledkezek pasikról *.*
Tényleg ha kilehetne vinni mosót.
Vagy szerelj a falra valamilyen tartót, amit akár fel-le lehet hajtani, és arra tedd a lavórt. Akár a gép fölé.
De ha nem kell borotválkoznod, akkor nem fontos sztem.
hát nekem nem kell borotválkoznom, de barátomnak kell majd...ez eddig eszembe se jutott (eddig csak én láttam az albérletet)
Lehet, hogy akkor tényleg vmi falra szerelhető, le/fel hajtható dolgot kitalálunk majd. Kiraknám szívesen a mosógépet, de a konyhába sem férne sajnos, max a szobába, de oda a mosógépet csak nem rakom:-)) meg esetleg a kamrába, de az megint nagyon macerás és ktsges lenne szerintem...
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!